انواع دستگاه اسلایسر صنعتی
اسلایسر صنعتی، دستگاههای برش دستی و خودکاری هستند که روشی ایمن و ثابت برای برش و اسلایس سبزیجات و میوهها گرفته تا گوشت و پنیر ارائه میکنند. اسلایسرها همچنین نشان دهنده یک روش موثر برای قطعه بندی مواد هستند که می تواند به اپراتورها در مدیریت هزینه های غذا کمک کند. در ادامه این مطلب […]
تاریخچه پاپ کورن
پاپ کورن که هزاران سال پیش در قاره آمریکا کشف شد، قرن هاست که مردم را با جذابیت افسانه ای و جادویی خود مجذوب خود کرده است. در ادامه این مطلب درباره تاریخچه این میان وعده خوشمزه و پرطرفدار صحبت خواهیم کرد. پاپ کورن در دنیای جدید پاپ کورن جدایی ناپذیر از مراسم هندی آزتک […]
پاپ کورن چیست
پاپ کورن به عنوان یک میان وعده سنتی، فواید سلامتی زیادی دارد که بسیاری از مردم از آن بیخبرند. چندین خواص پاپ کورن شامل توانایی آن در تنظیم قند خون، کاهش سطح کلسترول، بهبود هضم، محافظت در برابر بیماری های مزمن، به تاخیر انداختن پیری و کمک به کاهش وزن می باشد. پاپ کورن چیست؟ […]
دستگاه بوجاری چیست
بوجاری دانه فرآیندی ضروری برای تولید غلات تصفیه شده با کیفیت بالا در کارخانه آسیاب غلات است. دستگاه بوجاری نه تنها می تواند سبوس شناور روی سطح دانه های غلات را حذف کند، بلکه نقش پیش ژلاتینه شدن و ژلاتینه شدن نشاسته روی سطح دانه های غلات را نیز ایفا می کند. بوجاری کردن فرآیندی است […]
طرز تهیه پودر ماهی
پودر ماهی یک چاشنی تند و شور است که از ماهی خشک شده به یک حامل بی اثر ساخته می شود. به عنوان پودر ماهی، پودر ماهی آسیایی یا پودر ماهی تخمیر شده نیز شناخته می شود. در ادامه این مطلب درباره طرز تهیه پودر ماهی صحبت خواهیم کرد. تاریخچه پودر ماهی در حالی که […]
کانوایر چیست
کانوایر جزئی از سیستمهای انتقال و ذخیرهسازی مواد در صنعت است. تکنیک و دانش نوین در مهندسی کنترل باعث شده تا نقالهها به همراه دیگر سیستمهای انتقال مواد، در زمره فناوریهای مدرن قرار گیرند و دامنه کاربرد آنها از صنایع متوسط همچون خطوط تولید و مونتاژ کوچک گرفته تا صنایع بزرگی همچون پتروشیمی، فولاد، خودروسازی […]
اکسترودر چیست
برای اینکه بفهمیم اکسترودر چیست، ابتدا باید بدانیم که فرآیند اکستروژن چیست. اکستروژن زمانی است که یک ماده، معمولاً گلوله، پودر خشک، لاستیک، پلاستیک، میله فلزی یا حتی مواد غذایی حرارت داده می شود و از طریق قالب رانده می شود. قالب اساساً قالبی است که مواد را در حین عبور از دهانه کوچک به […]
تفاوت چربی اشباع شده و نشده
تفاوت چربی اشباع نشده و اشباع شده را می توان در موادی همچون روغن زیتون که یک افزودنی مناسب به رژیم غذایی است ، بهتر توضیح داد . چربی های غیر اشباع عملی بر عکس چربی های اشباع دارند ، به این صورت که می تواند اثرات منفی بر سلامتی بدن ایجاد کنند. حتی می […]
ادویه مخصوص بادام زمینی
بادام زمینی یکی از خوراکی های محبوب و دلپذیر است که امروزه در طعم های مختلفی می توان یافت و مزه نمود.ادویه مخصوص بادام زمینی باعث می شود تا تجربه خوردن میان وعده ای دلچسب را با طعم های شیرین و تند خوشمزه داشته باشید. هر آنچه که برای عصرانه در خانه درست نمایید و […]
ادویه های مخصوص پاپ کورن
پاپ کورن یکی از میان وعده های محبوب و خوشمزه است که امروزه با ادویه های مختلفی طعم دار می شوند. اگر چه با کمی نمک و کره طعمی کلاسیک می توانید طعمی متفاوت تجربه کنید. برای طعم دار کردن پاپ کورن ایده و ادویه های مختلفی وجود دارد که می توانید در خانه خودتان […]