خط تولید و فراوری آلبالو

هر بار بهترین محصول خود را تحویل دهید

ما شما را به جدیدترین فناوری پردازش مواد غذایی حرارتی مجهز می‌کنیم تا بتوانید خواسته‌های مشتریان خود را به طور کامل و پیوسته برآورده کنید.

ایمنی مواد غذایی را در اولویت قرار دهید

بالاترین کیفیت کنترل را با سرویس بهداشتی داخلی و طراحی هوشمند مطابق با استانداردهای جهانی حفظ کنید.

عملکرد بی نظیر

سیستم های سرخ کردنی ما که توسط بزرگترین برندهای مواد غذایی جهان ترجیح داده می شوند، عملکرد و کیفیت انقلابی را ارائه می دهند.

پربازده

از کنترل و انعطاف پذیری برای پختن هر دستور غذا با بالاترین محصول و بیشترین ظرفیت استفاده کنید.

خط تولید و فراوری آلبالو

میوه ها یکی از محصولات پرفایده و خوشمزه هستند. مصرف میوه ها به صورت های مختلف امکان پذیر است. میوه خام، آبمیوه، میوه های خشک شده، انواع کمپوت ها و میوه های پخته شده، انواع لواشک و غیره برخی از شکل های مصرف میوه است. آلبالو نیز به عنوان یکی از میوه های پرطرفدار و با خاصیت به اشکال گوناگون مورد مصرف قرار می گیرد. به جهت پرطرفدار بودن این میوه خط تولید و فرآوری آلبالو نیز یکی از خطوط تولید مواد غذایی پردرآمد محسوب می شود. ما هم در مطلب حاضر قصد داریم در خصوص فرایند خط تولید و فرآوری آلبالو طراحان نام گستر و موضوعاتی پیرامون آن با شما صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید :  خط فراوری و تولید مغز تخمه و بادام زمینی

فرایند خط تولید و فرآوری آلبالو

مردم از زمان های گذشته آلبالو را به صورت های گوناگون نگهداری می کردند و پس از گذشت فصل تابستان و فصل آلبالو نیز از خوردن این میوه خوشمزه لذت می بردند. یکی از روش های رایج برای فرآوری آلبالو قرار دادن آلبالوهای شسته شده در آفتاب یا سایه است. آلبالوهای آبدار پس از گذشت چند روز به صورت خشک و بی آب در می آمدند و ماندگاری آنها افزایش می یافت. امروزه به دلیل صنعتی شدن امور زندگی انسانها، در بسیاری از کارخانجات خط تولید و فرآوری آلبالو راه اندازی شده است. به همین جهت علاوه بر روش سنتی فرآوری آلبالو که در برخی از خانه ها همچنان رواج دارد، روش صنعتی نیز به وجود آمد. روش صنعتی با استفاده از ماشین آلات مختلف انجام می شود که طرفداران فراوانی دارد. به فرایند خط تولید و فرآوری آلبالو به دو روش سنتی و صنعتی در بخش بعدی می پردازیم.

مطلب پیشنهادی: خط تولید چیپس

روش های فرآوری و خشک کردن آلبالو

چنانچه گفتیم به دو روش سنتی و صنعتی آلبالو را فرآوری و خشک می کنند. این دو روش عبارتند از:
• در روش سنتی ابتدا آلبالو ها شسته شده و در آبکش برای مدتی قرار داده می شوند. به این ترتیب آب های اضافه خارج می شود و سپس این میوه های خوشمزه را روی پارچه و در آفتاب یا سایه پهن می کنند. بعد از گذشت 7 تا 14روز (تعداد روزها بستگی به دمای محیط دارد) آلبالوها به صورت خشک شده در می آیند.
• خط تولید و فرآوری آلبالو به روش صنعتی یکی از خطوط پرفایده و سودآور است که توسط ماشین آلات صنعتی انجام می شود. ماشین آلات خشک کن برای این روش مورد استفاده قرار می گیرد. جهت فرآوری صنعتی در ابتدا آلبالوها در وان شستشوی میوه و سبزیجات شسته می شوند. پس از زدودن کلیه آلودگی ها، آلبالوها به درون دستگاه خشک کن میوه و سبزی منتقل می شوند. در این روش مدت زمان خشک شدن آلبالو بسیار کمتر از سنتی بوده و در حدود سه ساعت است.
آلبالوهای فرآوری شده در مرحله آخر درون بسته های مختلف قرار داده شده و به بازار عرضه می شوند.

مطلب پیشنهادی: خط تولید پاپ کورن

مشخصات خط تولید و فرآوری آلبالو

خط تولید و فرآوری آلبالو دارای مشخصات و ویژگی های مخصوصی است. در این نوع خط تولید سرعت و دقت و همینطور کیفیت مواد اولیه در محصول نهایی تأثیر بسزایی دارد. در برخی از کارخانجات با دستگاه های تمام اتوماتیک و پیشرفته آلبالوهای فرآوری شده تولید می شوند. ظرفیت های دستگاه ها نیز از اهمیت بالایی برخوردارند. اگر ظرفیت دستگاه خشک کن صنعتی آلبالو بالا باشد، میزان تولید نیز در طول روز افزایش می یابد و شرکت از درآمد بیشتری برخوردار می شود.
دستگاه های خشک کن آلبالو دارای ظرفیت های مختلفی هستند که در بخش بعدی به آنها اشاره می کنیم.

مطلب پیشنهادی: خط تولید بادام زمینی

انواع دستگاه های خشک کن صنعتی

از جهت میزان ظرفیت می توان دستگاه های خشک کن را به سه دسته تقسیم کرد. دستگاه های خشک کن خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی با ظرفیت های متفاوت در بخش های مختلف خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
• دستگاه های خشک کن خانگی که در بسیاری از خانه ها جایگزین پهن کردن آلبالو در سایه و آفتاب شده اند، دستگاه هایی با ظرفیت اندک بین 10 کیلوگرم تا 80 کیلوگرم هستند.
• خشک کن های نیمه صنعتی مدل کارگاهی هستند. حجم میوه هایی که می توان درون این دستگاه ها خشک کرد بین 100 کیلوگرم تا 500 کیلوگرم است.
• دستگاه های خشک کن آلبالو صنعتی ظرفیت های بزرگی دارند. گنجایش این خشک ها اغلب تا 30 تن است.

مطلب پیشنهادی: خط تولید فرنچ فرایز

آشنایی با مزیت های خط تولید و فرآوری آلبالو

خط تولید و فرآوری آلبالو نسبت به روش های سنتی و خانگی، دارای مزیت های متعددی است که برخی از آنها عبارتند از:
• زمان خشک شدن میوه ها در روش سنتی تا چندین روز طول می کشد ولی در روش صنعتی حجم بالایی از میوه ها در مدت زمان کوتاه چند ساعته فرآوری و خشک می شوند.
• در فرآوری صنعتی به سبب اینکه محصول به سرعت و در یک فضای بسته خشک می شود، عاری از هرگونه آلودگی است.
• برای خشک کردن آلبالو به روش سنتی نیاز به فضای خاصی مانند حیاط یا بالکن است ولی جهت استفاده از آلبالوهای فرآوری شده صنعتی نیازی به فضای اضافی در منزل نیست.
• آلبالوها به جهت اینکه در دستگاه به سرعت خشک می شوند، خواص خود را از دست نمی دهند.

مطلب پیشنهادی: خط تولید کرانچی

خط تولید و فرآوری آلبالو یکی از تولیدات مناسب مواد غذایی و تنقلات مفید است. با این روش فرآوری، خواص میوه ها حفظ می شود. برای خشک کردن آلبالو به روش سنتی نیاز به زمان و فضای زیادی است ولی در روش صنعتی نیاز به زمان و فضا به حداقل می رسد.