خط تولید کرانچی

هر بار بهترین محصول خود را تحویل دهید

ما شما را به جدیدترین فناوری پردازش مواد غذایی حرارتی مجهز می‌کنیم تا بتوانید خواسته‌های مشتریان خود را به طور کامل و پیوسته برآورده کنید.

ایمنی مواد غذایی را در اولویت قرار دهید

بالاترین کیفیت کنترل را با سرویس بهداشتی داخلی و طراحی هوشمند مطابق با استانداردهای جهانی حفظ کنید.

عملکرد بی نظیر

سیستم های سرخ کردنی ما که توسط بزرگترین برندهای مواد غذایی جهان ترجیح داده می شوند، عملکرد و کیفیت انقلابی را ارائه می دهند.

پربازده

از کنترل و انعطاف پذیری برای پختن هر دستور غذا با بالاترین محصول و بیشترین ظرفیت استفاده کنید.

خط تولید کرانچی

کرانچی یکی از تنقلات خوشمزه و محبوب کودکان و بزرگسالان است. کرانچی ها جزو اسنک ها به شمار می روند و توسط اکسترودرهای مخصوصی تولید می شوند. این اسنک های پرطرفدار در شکل ها و طعم های گوناگونی تولید می شوند. خط تولید کرانچی و راه اندازی آن توسط مجموعه های معتبر از جمله طراحان نام گستر تنوع محصول مورد نظر را افزایش داده است. ما هم به دلیل محبوبیت و پرطرفدار بودن اسنک ها به خصوص کرانچی قصد داریم در مطلب حاضر درباره آنها صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید :  خط فراوری و تولید مغز تخمه و بادام زمینی

معرفی مواد اولیه اسنک و کرانچی

همانطور که گفتیم کرانچی ها جزو اسنک ها محسوب می شوند. پایه اصلی مواد اولیه همه اسنک ها در واقع آرد ذرت است که در برخی از انواع آنها پودر سیب زمینی هم وجود دارد. مواد اولیه موجود در اسنک ها صرفا موجب تفاوت آنها نمی شود بلکه روش تهیه و مواد افزودنی نیز موجب اختلاف در طعم ها و مزه های انواع اسنک می شود.

بیشتر بخوانید :  خط تولید و فرآوری آلبالو

عملکرد خط تولید کرانچی

عملکرد خط تولید چیبس و کرانچی در کلیه شرکت ها به یک روش کلی بوده که از این قرار است:
• مواد اولیه کرانچی را که همان آرد ذرت یا خرده های ذرت است را درون دستگاه میکسر یا مخلوط کن می ریزند. در مرحله مخلوط کردن مواد افزودنی مورد نیاز نیز به آرد ذرت افزوده می شود.
• در مرحله دوم مخلوط به دست آمده وارد فیدر دستگاه اکسترودر می شود.
• مواد مخلوط شده پس از عبور از فیدر اکسترودر، وارد بخش اصلی دستگاه اکسترودر می شوند.
• پس از انجام عملیات لازم توسط دستگاه، مواد کرانچی روی کانوایر تسمه ای قرار می گیرند.
• در این مرحله مواد وارد دستگاه الک یا شیفتر می شوند.
• دستگاه شیفتر وظیفه تهیه سایزهای کوچک و گوناگون از مواد موجود را دارد.
• مواد خام پس از سایز بندی وارد دستگاه سرخ کن می شوند.
• در این مرحله مواد سرخ شده داخل تشت ویبره روغن گیر می شوند.
• پس از مرحله روغن گیری کرانچی مجددا مواد روی تسمه کانوایر قرار می گیرند و در داخل دستگاه طعم زن، به مزه های مختلف در می آیند.
• در مرحله آخر خط تولید کرانچی محصول به دست آمده وارد بسته بندی مخصوص شده و جهت عرضه و فروش آماده می شوند.

بیشتر بخوانید :  خط رستر آجیل

مشخصات خط تولید کرانچی

چنانچه در بخش قبلی توضیح دادیم خط تولید کرانچی دارای مراحل مختلفی است. مراحل اصلی تولید کرانچی در همه شرکت ها به یک صورت کلی است ولی احتمال اندکی تغییرات در مراحل یا مزه ها و رنگ های افزودنی آنها وجود دارد. می توان گفت که مشخصات خط تولید شرکت های مختلف کرانچی به طور کلی یکسان است و تفاوت های جزئی در آنها مشاهده می شود. برخی از دستگاه هایی که جهت تولید کرانچی مورد استفاده قرار می گیرد به صورت تمام استیل هستند و دوام و ماندگاری بالایی دارند.
یکی دیگر از ویژگی های دستگاه های تولید کرانچی و خط تولید پاپ کورن طراحان نام گستر، تمام اتوماتیک بودن آنها است. داشتن موتور اینورتر برای این دستگاه ها کار با آنها را آسان تر و دوام آنها را بیشتر می کند. یکی دیگر از مشخصات خط تولید کرانچی استفاده از روغن در انواع آن است. به جهت ترد شدن کرانچی ها آنها را در روغن فراوان سرخ می کنند. یکی از تفاوت هایی که در تولید کرانچی کارخانه های مختلف وجود دارد، استفاده از سرخ کن ها متفاوت است. عملکرد بعضی از دستگاه های سرخ کن موجب می شود که روغن کمتری جذب محصول نهایی شود.

آشنایی با اسنک های حاوی پودر پنیر و پودر ماهی

برخی از اسنک ها حاوی پودر پنیر یا پودر ماهی هستند که طرفداران زیادی دارند. پودرهای مذکور در هنگام تهیه و تولید اسنک ها و کرانچی ها به مواد اولیه افزوده می شوند. این مواد موجب افزایش ارزش تغذیه ای آنها شده و طعم های مختلفی را در محصول نهایی به وجود می آورند. البته اغلب کارشناسان تغذیه اسنک ها را به عنوان وعده غذایی قبول ندارند و مصرف آنها را برای کودکان پیشنهاد نمی کنند.

مطلب پیشنهادی: خط تولید بادام زمینی

چگونه می توان کرانچی سیب زمینی را در فر تهیه کنیم؟

علاوه بر خط تولید کرانچی که در کارخانه های مختلف وجود دارد و کرانچی ها با آرد ذرت تهیه می شوند؛ شما می توانید به صورت ساده و بهداشتی کرانچی سیب زمینی را در منزل تهیه کنید.
• جهت تهیه کرانچی سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را پوست بکنید و به قطعات مورد نظر تقسیم کنید.
• در مرحله دوم سفیده تخم مرغ را به خوبی هم زده تا حالت فومی شکل پیدا کند.
• ادویه های دلخواه را در این مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• در این مرحله قطعات سیب زمینی را داخل سفیده تخم مرغ قرار دهید تا مدتی بمانند و مزه دار شوند.
• فر را روشن کنید و روی درجه 200 تا 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
• سیب زمینی های آغشته به سفیده تخم مرغ را درون فر قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
• کرانچی سیب زمینی در این مرحله آماده است.

مطلب پیشنهادی: خط تولید فرنچ فرایز

کرانچی یکی از اسنک های خوشمزه و محبوب کودکان و بزرگسالان است. مواد اولیه همه اسنک ها از آرد ذرت تهیه می شود. دستگاه هایی که برای تهیه کرانچی مورد استفاده قرار می گیرد به نام اکسترودر و شیفتر شناخته می شوند. در دستگاه شیفتر سایز بندی کرانچی ها انجام می شود. کرانچی با روغن تهیه می شود و عملیات سرخ کردن روی آن صورت می گیرد. دستور تهیه کرانچی سیب زمینی نیز در مطلب امروز آورده شد.