پوست گیر بخار چیست؟

بسیاری از کارخانه‌های فرآوری سیب‌زمینی، زمانی که نیاز به حذف 100 درصد پوست است، از پوست‌گیری با بخار استفاده می‌کنند. این فرآیند با افزودن سیب زمینی ها به یک ظرف تحت فشار چرخان و قرار دادن آنها در معرض بخار فشار بالا کار می کند.

این بخار فشار قوی آب زیر پوست سیب زمینی را گرم می کند. هنگامی که فشار از ظرف خارج می شود، این آب به سرعت منبسط می شود و پوست از گوشت سیب زمینی شل می شود.

به طور معمول، سیب زمینی ها سپس به دستگاه جداگانه ای وارد می شوند که پوست شل شده را پاک می کند.

بزرگترین مزیت لایه بردار بخار این است که می توانید به راحتی به سرعت حذف پوسته 100٪ دست پیدا کنید. شما می توانید پوست بسیار بیشتری از سیب زمینی با کاهش عملکرد کمتر از پوست کن های ساینده بگیرید.

پوست کن خط تولید چیپس
چرا طراحان نام گستر ؟

پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی

ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته ‌بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.

خدمات پس از فروش

تمام قطعات و دستگاه‌ها در صورت مشکل تعویض می‌شوند.

تحویل خط تولید کامل

خط تولید کامل تحویل بگیرید!

یک تیم همراه شما

از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.

کیفیت بالای قطعات

از بالاترین کیفیت مواد استفاده می‌کنیم.

طراحی و تولید خطوط مواد غذایی
100

درصد رضایت مشتریان

20

سال تجربه کاری

85

پروژه در دست اجرا

76

نفر نیروی انسانی

برندهای معروف همکار طراحان نام گستر

برندهای همکار ما

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید.

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

مشاهده خطوط تولیدی ما

آخرین مطالب بلاگ

همه چیز در مورد خطوط تولید ما

Rate this page
.