مخزن طعم چیست؟

مخزن طعم در خط تولید بادام زمینی به محلی اشاره دارد که موادی مانند افزودنی‌ها، ادویه‌ها، نمک و سایر مواد طعم‌دهنده به محصول اضافه می‌شوند. این مواد معمولاً در یک مخزن جداگانه قرار می‌گیرند و سپس به صورت اتوماتیک یا دستی به محصول افزوده می‌شوند، به طوری که محصولات نهایی دارای طعم و ویژگی‌های دلخواه باشند. این مخزن می‌تواند بر روی خط تولید قرار بگیرد و یا به صورت مجزا باشد، به هر حال مهمترین نقش آن تأمین مواد مختلفی است که به محصول اضافه می‌شود تا طعم، عطر و ویژگی‌های دیگر آن بهینه شود.

مخزن طعم چیست؟

پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی

ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته ‌بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.

تحویل خط تولید کامل

خط تولید کامل تحویل بگیرید!

یک تیم همراه شما

از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.

خدمات پس از فروش

تمام قطعات و دستگاه‌ها در صورت مشکل تعویض می‌شوند.

کیفیت بالای قطعات

از بالاترین کیفیت مواد استفاده می‌کنیم.

رضایت مشتریان
0 %
سال تجربه کاری
0
پروژه در دست اجرا
0
نفر نیروی انسانی
0

برند های معروف همکار طراحان نام گستر

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید

مشاهده خطوط تولیدی ما