دستگاه پوست گیر بخار
بسیاری از کارخانههای فرآوری سیبزمینی، زمانی که نیاز به حذف 100 درصد پوست است، از پوستگیری با بخار استفاده میکنند. این فرآیند با افزودن سیب زمینی ها به یک ظرف تحت فشار چرخان و قرار دادن آنها در معرض بخار فشار بالا کار می کند.
این بخار فشار قوی آب زیر پوست سیب زمینی را گرم می کند. هنگامی که فشار از ظرف خارج می شود، این آب به سرعت منبسط می شود و پوست از گوشت سیب زمینی شل می شود.
به طور معمول، سیب زمینی ها سپس به دستگاه جداگانه ای وارد می شوند که پوست شل شده را پاک می کند.
بزرگترین مزیت لایه بردار بخار این است که می توانید به راحتی به سرعت حذف پوسته 100٪ دست پیدا کنید. شما می توانید پوست بسیار بیشتری از سیب زمینی با کاهش عملکرد کمتر از پوست کن های ساینده بگیرید.

پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی
ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.
تحویل خط تولید کامل
خط تولید کامل تحویل بگیرید!
یک تیم همراه شما
از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.
خدمات پس از فروش
تمام قطعات و دستگاهها در صورت مشکل تعویض میشوند.
کیفیت بالای قطعات
از بالاترین کیفیت مواد استفاده میکنیم.

برند های معروف همکار طراحان نام گستر






یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا
همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید