خط تولید فرنچ فرایز و سیب زمینی خرد شده
طراحان نام گستر آسمان تولید کننده اولین خط تولید فرنچ فرایز کامل در ایران است که هم اکنون با کیفیتترین خطوط تولیدی مواد غذایی ایران را ارائه میکند.
برترین تولید کننده خط تولید فرنچ فرایز
طراحان نام گستر تولید کننده خط تولید فرنچ فرایز ۵۰۰ کیلو در ساعت، همچنین خط تولید فرنچ فرایز از 200 کیلوگرم تا 2000 کیلوگرم در ساعت است. ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.
با یک تماس میتوانید اطلاعات لازم برای خط تولید سیب زمینی فرنچ فرایز طراحان نام گستر را دریافت کنید.
خدمات پس از فروش
تحویل خط تولید کامل
خط تولید کامل تحویل بگیرید!
یک تیم همراه شما
از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.
کیفیت بالای قطعات
از بالاترین کیفیت مواد استفاده میکنیم.
درصد رضایت مشتریان
سال تجربه کاری
پروژه در دست اجرا
نفر نیروی انسانی
ویدیوی معرفی خط تولید سیب زمینی نیمه آماده (فرنچ فرایز French Fires) تولید شده توسط شرکت طراحان نام گستر
نقشه خط تولید خط تولید سیب زمینی نیمه آماده (فرنچ فرایز) طراحان نام گستر
برای اطلاع از نام هر دستگاه و خلاصه کارکرد، روی آن نگه دارید، و برای توضیحات هر دستگاه به صورت جداگانه، پایین را بخوانید.
شستشو
سیب زمینیها با در اینجا با فشار قوی شسته میشوند.
سورتینگ
در اینجا سیب زمینیها ترتیب میشوند و سیب زمینیها با اندازه نامناسب جدا میشوند.
هاپر دو تقسیم
وظیفه هاپر جدا کردن آلودگیهای سیب زمینی است.
انتقال دهنده
همانطور که از نامش پیداست، انواع مختلف انتقال دهنده، سیب زمینی را از قسمتی به قسمت دیگر منتقل میکند.
در اینجا با فشار بالای بخار، پوست سیب زمینیهای به طور کامل جدا میشود.
بلانچر
بلانچر یا آنزیم زدا وظیفه پاکسازی کامل سیب زمینیهای پوست گرفته شده را داراست.
هیدروکاتر
این دستگاه، سیب زمینی را به اندازههای دلخواه برش میدهد.
فرایر یا سرخ کن
در اینجا سیب زمینیها با حرارت مناسب سرخ میشوند.
انجماد یا IQF
در مرحله نهایی، تونل انجماد، فرنچ فرایزهای آماده را به حد منجمد میرساند.
اسمبلی
در اینجا سیب زمینیها به اندازه درست تقسیم میشوند.
خنک کننده
در این مرحله سیب زمینیهای داغ قبل از انجماد، خنک میشوند.
برندهای معروف همکار طراحان نام گستر
برندهای همکار ما
سیب زمینی نیمه آماده یا فرنچ فرایز چیست؟
فرنچ فرایز یکی از فرآورده های غذایی محبوب و پرمصرف است. به همین سبب بسیاری از شرکت های تولید فرآورده های غذایی اقدام به راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز کرده اند.
این فرآورده غذایی سیب زمینی خلال شده نیمه آماده است که در بسته بندی های متنوعی عرضه شده و به فروش می رسد. تولید این محصول مراحل مختلفی دارد و با دستگاه های مدرن و پیشرفته ای صورت می گیرد.
خط تولید پیاده سازی شده برای کشور ایتالیا
خط تولید سیب زمینی نیمه اماده (فرنچ فرایز) چیست؟
خط تولید فرنچ فرایز یا سب زمینی نیمه آماده یک خط تولید بزرگ است که سیب زمینی سرخ کرده نیمه آماده در حجم عظیم تحویل میدهد.
تولید فرنچ فرایز شامل تجهیزات تخصصی مانند دستگاه شستشوی سیب زمینی، پوست کن، برش، بلانچر یا نشاسته گیر، سرخ کن و ماشین آلات بسته بندی باشد. این ماشینها برای رسیدگی به حجم زیادی از سیبزمینی و تولید سیبزمینیهای سرخ کرده با کیفیت بالا طراحی شدهاند. در ادامه به جزئیات بیشتری از این خط تولید میپردازیم.
قیمت دستگاه خط تولید فرنچ فرایز
قیمت خط تولید فرنچ فرایز با توجه به مواد اولیه و کیفیت دستگاه ها متفاوت است. خطوط تولید فرنچ فرایز باکیفیت، در شرکت طراحان نام گستر توسط دستگاههای مدرن و تمام اتوماتیک انجام می شود و دارای مواد اولیه باکیفیت است. به علت تغییرات مداوم قیمتها، میتوانید برای استعلام قیمت خط تولید فرنچ فرایز با کاشناسان ما مشورت کنید.
مشاوره و بازدید از کارخانه رایگان
چرا خط تولید فرنچ فرایز؟
سیب زمینی یکی از مواد غذایی مفید و پرطرفدار است. این ماده غذایی به صورت های گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرد. انواع غذاها مانند سالاد الویه و کوکو، چیپس، سیب زمینی سرخ کرده از این ماده خوشمزه تهیه می شود.
به دلیل رشد روز افزون و تقاضای زیاد این محصول، یکی از بهترین گزینهها برای راه اندازی خط تولید، خط تولید فرنچ فرایز است.
برای اطلاع از حجم بازار خط تولید فرنچ فرایز این مقاله را بخوانید : بازار کار خط تولید فرنچ فرایز به چه صورت است؟
دستگاه های خط تولید فرنچ فرایز
تمام دستگاه های مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز که توسط شرکت طراحان نام گستر طراحی و تولید میشوند، به شرح زیر است:
سورتینگ
دستگاه سورتینگ با جدا کردن سیب زمینیهای ناسالم و تعیین اندازه مناسب، مواد اولیه را برای تولید چیپس با کیفیت یکدست آماده میکند.
ویژگی |
توضیحات |
برق مصرفی موتور |
۳۸۰ ولت با قابلیت تغییر تا 220 ولت |
جنس بدنه |
استیل |
ظرفیت دستگاه |
200 تا 350 کیلوگرم |
بالابر قبل هاپر
بالابر قبل هاپر سیب زمینیها را به سرعت و بدون آسیب به بخش هاپر منتقل کرده و به کارایی بیشتر خط تولید کمک میکند.
ویژگی |
توضیحات |
برق مصرفی موتور |
220 الی 380 ولت تکفاز و سه فاز |
جنس بدنه |
استیل، آهن و گالوانیزه |
ارتفاع |
3.5 متر با قابلیت تغییر |
هاپر
هاپر با ظرفیت بالای ذخیره سازی، سیب زمینیها را پیش از ورود به مراحل پردازش به صورت یکنواخت در خط تولید هدایت میکند.
ویژگی |
توضیحات |
تعداد فیدرها |
8 تا 16 متر مکعب |
جنس بدنه |
استیل |
ظرفیت دستگاه |
200 لیتر تا 5000 لیتر |
شستشو
دستگاه شستشو آلودگی و خاک روی سیب زمینیها را با شستشوی کامل از بین میبرد تا محصول نهایی کیفیت بهتری داشته باشد.
ویژگی |
توضیحات |
قدرت موتور پمپ |
2250 وات |
جنس بدنه |
استیل۳۰۴ یا 316 |
ظرفیت متوسط شستشو |
500 تا 3000 کیلوگرم در ساعت |
پوست گیری
پوست گیری با حذف پوست سیب زمینیها، آنها را برای مراحل برش و طعم دهی آماده میکند و ظاهر و طعم چیپس را بهبود میدهد.
ویژگی |
توضیحات |
قدرت الکترو موتور |
۱.۲ اسب بخار |
جنس بدنه |
استیل ۳۰۴ |
ظرفیت دستگاه |
۵۰ تا ۲۰۰۰ کیلوگرم در ساعت |
ماردون
ماردون با حمل مواد به بخشهای مختلف خط تولید، سیب زمینیها را به سرعت و بدون له شدن انتقال میدهد.
ویژگی |
توضیحات |
برق مصرفی موتور |
1.5 کیلو وات |
جنس بدنه |
فلز |
ظرفیت دستگاه |
۱ تن به بالا |
دستگاه ویبراتور
دستگاه ویبراتور با ایجاد لرزشهای منظم، سیب زمینیها را به طور یکنواخت روی خط پخش میکند تا مراحل بعدی با دقت انجام شوند.
ویژگی |
توضیحات |
قدرت موتور |
0.5 تا 2 اسب بخار |
جنس بدنه |
استنلس استیل |
ظرفیت دستگاه |
100 تا 10000 کیلوگرم در ساعت |
بلانچرهای اولیه و ثانویه
بلانچرهای اولیه و ثانویه با حرارت دهی و نرم کردن بافت سیب زمینیها، شرایط را برای سرخ شدن یکنواخت و تردی مناسب فراهم میکنند.
ویژگی |
توضیحات |
برق مصرفی موتور |
380 ولت، قابلیت سفارش تک فاز برق شهری 220 ولت یا سه فاز برق صنعتی |
جنس بدنه |
تمام استیل 304 |
ظرفیت دستگاه |
500 کیلوگرم در ساعت |
سرخ کن
دستگاه سرخ کن سیب زمینیها را در روغن مناسب و دمای دقیق سرخ میکند تا چیپسهایی ترد و خوش رنگ به دست آید.
ویژگی |
توضیحات |
برق مصرفی موتور |
800 تا 3000 وات |
جنس بدنه |
استنلس استیل |
ظرفیت دستگاه |
12 لیتر روغن |
دستگاه بسته بندی
دستگاه بسته بندی با بسته بندی چیپسها در بستههای بهداشتی و استاندارد، به ماندگاری و حفظ طعم محصول کمک میکند و آماده عرضه به بازار میسازد.
ویژگی |
توضیحات |
برق مصرفی موتور |
سه فاز ۳۸۰ ولت |
جنس بدنه |
استنلس استیل 304 |
ظرفیت دستگاه |
۶۰۰ کیلوگرم |
چه خط تولیدی برای تولید فرنچ فرایز مناسب است؟
بهترین دستگاه برای شروع خط تولید خود، خط تولید فرنچ فرایز ۵۰۰ کیلو در ساعت است. طراحان نام گستر بسته به نیاز شما حجمهای مختلف تولید از 200 تا 2000 گیلوگرم ارائه میدهد، اما با حجم تولید بیشتر، هزینه نگهداری دستگاهها بالاتر میرود و با حجم تولید کمتر، صرفه اقتصادی آن پایین میاید.
همچنین، خط تولیدی که از استیل 304 ساخته شده باشد، در ابتدا هزینه بیشتری دارد، اما هزینه نگهداری آن را طی سالهای متوالی بسیار کاهش میدهد. خط تولید سیب زمینی فرنچ فرایز طراحان نام گستر یک خط تولید ماندگار است که با هزینه کم در طی زمان، بیشترین کیفیت تولید را برای شما به ارمغان میاورد.
خط تولید فرنچ فرایز چگونه کار میکند؟
کارخانه تولید فرنچ فرایز یا سیب زمینی سرخ کرده نیمه آماده شامل چندین مرحله و دستگاههای مختلف میباشد که خلاصه آن بدین شرح است:
در ابتدا سیب زمینی ها وارد دستگاه شستشوی اتوماتیک شده و به مدت 20 دقیقه شسته میشوند تا هیچ گونه گِل و لکه روی آن باقی نماند. پس از آن وارد پوست گیر بخار میشوند. این پوست گیر بخار تنها توسط طراحان نام گستر آسمان تولید شده که با 20 برابر فشار اتمسفر (Bar) توشههای سیب زمینی را وارد خود کرده و پس از تنها هفت دقیقه با حرارت بسیار بالای بخار، پوست سیب زمینیها را به طور کامل جدا میکند.
سپس سیب زمینی ها وارد مرحله بعدی شده که به دستگاه هیدروکاتر میرسند. این یکی از مهم ترین دستگاههای این فرایند است که با تیغههای قدرتمند داخلش، سیب زمینی را با آب فشار بالا وارد خود میکند. در اینجا سیب زمینیها به شکل و اندازه دلخواه برش داده شده و پس از آن سیب زمینی های برش داده شده به دستگاه فرچه میرسند. بعد از آن سیب زمینیهای برش خورده وارد دستگاه فرچه میشوند. آنها را در آب داغ میپزند تا نشاسته اضافی آن از بین برود بعد از آن وارد دستگاه خشک کن شده و خشک میشوند تا رطوبت باقی مانده در سیب زمینی ها از بین برود.
سپس سیبزمینی ها وارد دستگاه فرایر شده و در روغن به مدت دو دقیقه سرخ میشوند و در نهایت برای نهایی سازی پروسه، وارد دستگاه شوک آب سرد میشوند و آخرین مرحله، دستگاه تونل انجماد یا IQF که در آنجا به سیب زمینی ها دمای منفی 20 تا 30 درجه داده میشود تا برای بسته بندی آماده شوند.
چیدمان ماشین آلات خط فرآوری فرنچ فرایز
دستگاه ها و ماشین آلات متعددی جهت راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز لازم است. فعالیت های لازم بر روی سیب زمینی باید در درون دستگاه های مختلف به ترتیب صورت گیرد. چیدمان ماشین آلات خط تولید و فرآوری فرنچ فرایز عبارت است از: دستگاه شستشو، دستگاه پوست گیری با سیستم سایش، دستگاه اسلایس و برش، دستگاه فرایر یا سرخ کن.
فرآیند تولید فرنچ فرایز
فرآیند تولید فرنچ فرایز با انتخاب و شستشوی سیبزمینیها آغاز میشود. سپس پوستگیری با بخار یا دستگاه سایشی انجام شده و سیبزمینیهای پوستکنده برای برداشتن بقایای پوست و جداسازی سیبزمینیهای خراب بازبینی میشوند. سیبزمینیهای سالم به قطعات فرنچ فرایز برش خورده و پس از جداسازی قطعات نامناسب، برای نشاستهگیری و تثبیت بافت بلانچ میشوند. در ادامه، سیبزمینیها خشک و سپس سرخ شده و روغن اضافی آنها گرفته میشود. سیبزمینیهای سرخشده خنک و منجمد شده و در نهایت بستهبندی و به سردخانه منتقل میشوند.
فرایند فرنچ فرایز در کارخانجات مختلف به طور کلی از این قرار است:
1- سیب زمینی ها با سایز های متفاوت از انبار به سمت قسمت سورتینگ منتقل می شوند.
2- در ابتدا سیب زمینی ها وارد دستگاه شستشو می شوند.
3- سیب زمینی ها پس از شستشو توسط اسکرو کانوایر به دستگاه پوست گیری انتقال می یابند. پوست گیری سیب زمینی ها توسط دستگاه های پوست گیر سایشی (جهت ظرفیت های پایین) و پوست گیر با استفاده از بخار صورت می گیرد.
4- سیب زمینی های خراب و لکه دار در این مرحله از فرایند خط تولید فرنچ فرایز از سیب زمینی های دیگر جدا می شوند.
5- در مرحله سیستم هیدروکاتر یا کاتر مکانیکال، دستگاه های برش زنی قرار دارند. دستگاه ها با کیفیت بالایی و به صورت یکنواخت سیب زمینی ها را برش می زنند.
6- دستگاه های سورتینگ طولی و عرضی در این مرحله برش های سیب زمینی را غربال می کنند و سایزهای مناسب را جهت خط تولید وارد مرحله بعدی می کنند.
7- برش های آماده شده پس از بازبینی مجدد از دستگاه های بلانچر اولیه و ثانویه عبور می کنند.
8- برش های سیب زمینی پس از خشک شدن روی ویبراتور وارد سرخ کن می شوند و پس از سرخ شدن عملیات روغن گیری صورت می گیرد.
9- محصول نهایی پس از سرد شدن در بسته بندی های مناسب قرار می گیرد و آماده عرضه می شود.
مشخصات دستگاه تولید فرنچ فرایز
خط فرنچ فرایز یکی از راه های کسب درآمد بالا برای شرکت ها و کارخانجات گوناگون است. با این خط تولید می توان ظرفیت بالایی از سیب زمینی های نیمه آماده منجمد را در اختیار خانواده های مختلف قرار داد. با خرید بسته های فرنچ فرایز می توان به سرعت سیب زمینی های برش داده یکنواخت، ترد و سرخ شده ای را سر میز غذای خود قرار دهید.
بیشتر بخوانید : خط تولید پاپ کورن
راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز در ایران
راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز در ایران به دلیل نیاز به غذاهای آماده و نیمهآماده، فرصت سرمایهگذاری پر بازدهی است. سیبزمینی، به عنوان مهمترین ماده اولیه، نقش کلیدی در صنایع غذایی دارد و به دلیل غنی بودن از کربوهیدرات و نشاسته، تقاضای زیادی در بازار پیدا کرده است. صنعتی شدن جوامع و افزایش مشغلههای کاری، نیاز به مواد غذایی آماده را افزایش داده است. سرمایهگذاری در این حوزه نه تنها به تأمین نیازهای داخلی کمک میکند، بلکه با استفاده از فناوریهای پیشرفته میتوان به بازارهای بین المللی نیز ورود کرد و درآمدزایی قابل توجهی داشت.
در این راستا، استفاده از فناوریهای مدرن در فرآیند خط تولید فرنچ فرایز، از جمله دستگاههای پیشرفته پوستگیری، برش، بلانچینگ، سرخ کردن و انجماد سریع، میتواند کیفیت محصول نهایی را به حد مطلوب برساند و با استانداردهای جهانی رقابت کند. این تجهیزات نه تنها کارایی و سرعت تولید را افزایش میدهند، بلکه به بهبود کیفیت و ماندگاری محصول نیز کمک میکنند.
اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید چیپس - قیمت و خرید 1403 - تا 2000 کیلوگرم در ساعت!
تفاوت چیپس با فرنچ فرایز سیب زمینی
در این مطلب درباره خط تولید French Fries صحبت کردیم و با تولید این محصول پرطرفدار آشنا شدیم. اما شاید برای ما این سوال پیش بیاید که تفاوت فرنچ فرایز با چیپس سیب زمینی در چیست؟ در این خصوص باید بگوییم که در دو مورد این دو محصول غذایی با یکدیگر تفاوت دارند. یکی در میزان جذب روغن و دیگری در میزان رطوبت موجود در محصول است. جذب روغن در چیپس در حدود 38% ولی در فرنچ فرایز بین 6 تا 5/7 درصد است و برعکس میزان رطوبت در چیپس حدود 2% و در French Fries بین 67 تا 70 درصد است.
خط تولید French Fries یکی از خطوط تولید مواد غذایی پرمنفعت است. استفاده از دستگاه های پیشرفته و مدرن و همینطور مواد اولیه خوب و مناسب موجب افزایش سودآوری و بالا رفتن کیفیت محصول نهایی می شود. استفاده از فرنچ فرایز برای زندگی ماشینی امروز به سبب سرعت بالا در تهیه سیب زمینی سرخ کرده برای غذاهای مختلف طرفداران بسیاری پیدا کرده است.
ظرفیت دستگاه فرنچ فرایز
کارخانجات و شرکت های گوناگون ظرفیت های مختلفی برای تولید خط فرنچ فرایز در نظر می گیرند و هر کدام از این تولید کنندگان با توجه به میزان ظرفیت خود خروجی های مختلفی دارند. استفاده از مواد اولیه مناسب و دستگاه های پیشرفته می تواند در میزان ظرفیت تولید فرنچ فرایز نیز تأثیرگذار باشد. با توجه به سودآوری بالا و افزایش تقاضای بازار جهت خرید فرنچ فرایز تولید کنندگانی که ظرفیت خود را در تولید این محصول افزایش می دهند با درآمد بالا و سود هنگفت در سال های آینده رو به رو خواهند شد.
خط تولید فرنچ فرایز هلندی
خط تولید فرنچ فرایز از کشورهای دیگر، مانند خط تولید فرنچ فرایز هلندی دیگر در ایران موجود نیست. زیرا واردات بسیاری از قطعات به کشور ممنوع شده است. در حال حاضر تمام خطوط تولید در ایران ساخته میشود و موتورهای آنها از کره، چین یا کشورهای مجاور وارد میشوند. موتورهای کرهای و چینی خط تولید فرنچ فرایز از کیفیت بالایی برخوردارند که بهترین کیفیت را تضمین میکنند و نگرانیای در خصوص آنها وجود ندارد.
خط تولید فرنچ فرایز دست دوم
خرید و استفاده از خط تولید فرنچ فرایز دست دوم یک گزینه برای کسب و کارهای کوچک و متوسط است که میخواهند هزینههای تجهیزات را کاهش دهند. اما قبل از خرید خط تولید دست دوم باید به نکات زیر توجه کنید:
پیشنهاد طراحان نام گستر استفاده از این خطوط تولید نمیباشد. خط تولید فرنچ فرایز دست دوم هزینه تعمیر بسیار بالایی دارد و از گارانتی بهرهمند نمیشود.
قیمت خط تولید فرنچ فرایز
قیمت خط تولید سیب زمینی نیمه آماده بستگی به سازنده آن دارد. بسیاری از سازندگان با هزینه های پایین خط تولید بی کیفیتی را تولید میکنند که سالانه هزینه بسیاری صرف تعمیر آن میشود. خطوط تولید طراحان نام گستر با کیفیت بسیار بالای خطوط، برندهای بزرگی را رزومه خود دارد که کیفیت خروجی را تضمین میکنند.
تولید کنندگان فرنچ فرایز در ایران
با راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز در ایران رقبای کمی در ایران خواهید داشت. برندهای باتو، تام آی و فرنان از معدود تولید کنندگان معروف فرنچ فرایز هستند. همچنین ساویس و زرین فرنچ فرایز از تولید کنندگان کمتر شناخته شده هستند.
این بازار در اصفهان فضای بیشتری برای رشد دارد. کارخانه سیب زمینی نیمه آماده اصفهان یکی از بهترین گزینهها برای شروع در ایران است. هزینه احداث کارخانه تولید چیپس را هم میتوانید از این مقاله ببینید: هزینه احداث کارخانه تولید چیپس
قیمت دستگاه فرنچ فرایز
قیمت دستگاه فرنچ فرایز ممکن است بسیار متفاوت باشد و به عوامل مختلفی از جمله اندازه، قدرت، برند و شرایط بازار بستگی دارد. همچنین، از آنجا که شما از دستگاه دست دوم نیز سؤال کردهاید، باید توجه داشته باشید که قیمت آن نیز میتواند بسیار متفاوت باشد.
با این حال، به طور متوسط، قیمت یک دستگاه تولید فرنچ فرایز جدید معمولاً از چند هزار دلار تا چند ده هزار دلار یا بیشتر متغیر است، بسته به نوع و اندازه دستگاه. اما در صورتی که شما به دستگاه دست دوم مینگرید، این قیمت ممکن است به شدت متغیر باشد و به فاکتورهای متعددی از جمله شرایط دستگاه، سن، کیفیت و محل فروش بستگی دارد.
قیمت قیمت دستگاه فرنچ فرایز را در این مقاله میتوانید بخوانید: قیمت خط تولید فرنچ فرایز
فروش فرنچ فرایز
برای فروش فرنچ فرایز، میتوانید یک رستوران یا فروشگاه سریعالتهیه باز کنید. برای موفقیت در این صنعت، اهمیت زیادی به کیفیت مواد اولیه، روش تهیه و مزهبخشی غذاهایتان بدهید. همچنین، محیط دوستانه و راحتی برای مشتریان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
برای تبلیغات، میتوانید از راهکارهای مختلفی برای تبلیف کارخانه تولید سیب زمینی نیمه آماده خود استفاده کنید، از جمله تبلیغات آنلاین، تبلیغات در شبکههای اجتماعی، تبلیغات روی صفحات مجلات و روزنامهها، و همچنین ارائه پیشنهادات و تخفیفهای ویژه به مشتریان جدید و موجود.
به علاوه، ایجاد یک برند قوی و تمایزی برای کارخانه تولید سیب زمینی نیمه آماده نیز اهمیت دارد، به طوری که مشتریان بتوانند بر اساس آن به شما ترجیح دهند.
خط تولید فرنچ فرایز دست دوم
مشتریانی که به دنبال خرید خط تولید فرنچ فرایز دست دوم هستند، میتوانند به فروشگاه طراحان نام گستر اعتماد کنند. این فروشگاه به عنوان یکی از پیشروهای صنعت فروش خط کامل تولید فرنچ فرایز، اطمینان میدهد که خطوط تولیدی که به عنوان استوک وارد میکند، از نظر کیفیت و عملکرد به خوبی بازسازی و تعمیر شدهاند.
خط تولید فرنچ فرایز ۵۰۰ کیلو در ساعت
خط تولید فرنچ فرایز ۵۰۰ کیلو در ساعت به عنوان گروهی با ظرفیت پایین شناخته میشوند که برای کسب و کارها و واحدهای کوچک و متوسطی که نیاز به تولید محدودی از فرنچ فرایز دارند، گزینهی مناسبی محسوب میشوند. این خطوط به دلیل خروجی متوسط خود، برای کسبوکارهایی که در مقیاس کوچک فعالیت میکنند یا به تازگی در حوزه فرنچ فرایز وارد شدهاند، ایدهآل هستند.
استفاده و خرید خط تولید فرنچ فرایز ۵۰۰ کیلو در ساعت در ساعت بهطور خاص مناسب است؛ زیرا به واحدهای کوچک کمک میکند تا با هزینه کمتر و در مدت زمان کوتاهتر به تولید فرنچ فرایز بپردازند. همچنین، این خطوط قابلیت تنظیم و سفارشیسازی بالایی دارند که به کسب و کارها اجازه میدهد تا تولید خود را به نیازهای خود و محدودیتهای بازار تطبیق دهند، بدون اینکه به هدررفت منابع اضافی برخورد کنند.
نکات نگهداری و تعمیر خط تولید فرنچ فرایز
برای حفظ عملکرد صحیح خط تولید فرنچ فرایز، نگهداری و تعمیر منظم امری ضروری است. با رعایت این نکات و انجام منظم عملیات نگهداری و تعمیر، میتوان از عملکرد بهینه خط تولید اطمینان حاصل کرده و عمر مفید تجهیزات را افزایش داد:
- تمیز نگه داشتن مرتب خط تولید برای جلوگیری از تجمع غذا و کثیفی
روانکاری منظم قطعات متحرک برای کاهش اصطکاک و افزایش عمر مفید دستگاهها
انجام بازرسیهای دورهای برای شناسایی سایش و پارگی قطعات و عملکرد کلی سیستم
استفاده از مواد شوینده مناسب و ضدعفونیکنندهها، روانکارهای با کیفیت
برنامهریزی دقیق برای زمانبندی این فعالیتها
شناسایی دقیق مشکل، تهیه قطعات یدکی مورد نیاز و انجام تعمیرات لازم در زمان مناسب
داشتن تیم فنی ماهر و آموزشدیده برای انجام این دسته از فعالیتها
نگهداری سوابق تعمیرات و نگهداری
خرید خط تولید خشکبار
برای خرید خط تولید خشکبار و راهاندازی کسبوکار پرسود، ابتدا باید حوزه کاری خود و میزان تولید مورد نیاز را به دقت مشخص کنید. این انتخاب میتواند تأثیر زیادی بر بهرهوری و سودآوری کسبوکار شما داشته باشد. میتوانید با مشاهده محصولات موجود در سایت مجموعه طراحان نام گستر، به بررسی و انتخاب بهترین گزینه برای خط تولید خشکبار بپردازید. سپس، با مشاوره و راهنمایی از تیم فروش این مجموعه، میتوانید اطلاعات دقیقی درباره ویژگیها، قیمتها، و نحوه نصب و راهاندازی دستگاهها دریافت کنید.
پروسه خرید خط تولید خشکبار میتواند به روشهای مختلفی انجام شود، از جمله مشاهده محصولات و انتخاب آنلاین از طریق وبسایت، یا مراجعه حضوری به فروشگاه. پس از انتخاب دستگاههای مورد نظر و بررسی کامل مشخصات فنی، میتوانید خرید را انجام دهید و به فاز آمادهسازی دستگاهها برای نصب و راهاندازی بپردازید.
قیمت خط تولید چیپس سیب زمینی
برای اینکه بتوانید بهصورت تخصصی و دقیق از قیمت خط تولید فرنچ فرایز مطلع شوید، بهتر است با کارشناسان ما در مجموعه طراحان نام گستر در ارتباط باشید. اما چنانچه بخواهیم قیمتی حدودی از راهاندازی تولید چیپس سیبزمینی را در اختیار شما قرار دهیم، باید بگوییم که این عدد در سال 1401 چیزی در حدود یک میلیارد و هشتصد تا دو میلیارد تومان، بسته به نیاز کارفرما و حجم تولیدی میباشد.
عوامل مختلفی در تعیین قیمت خط تولید فرنچ فرایز به صورت مستقیم تأثیرگذار هستند. میزان حجم تولیدی مورد نظر و تعداد دستگاههای مورد نیاز برای تولید از جمله این عوامل هستند که میتوانند در برآورد قیمت خط تولید چیپس سیب زمینی محصول تأثیر مستقیم داشته باشند. علاوه بر این، نوع تکنولوژی و تجهیزات مورد استفاده، کیفیت مواد اولیه، هزینههای نگهداری و تعمیرات، و حتی شرایط بازار و نوسانات ارزی نیز میتوانند بر قیمت نهایی تأثیر بگذارند.
بیشتر بخوانید: قیمت خوب خط تولید بادام زمینی
نتیجه گیری
فرنچ فرایز (French Fries) یکی از محصولات خوشمزه و محبوب امروزی در سبد خانوار است. تولید فرنچ فرایز با دستگاه های پیشرفته و اتوماتیک در کارخانه های مختلف وجود دارد. دستگاه های مدرنی که برای تولید این محصول پرطرفدار مورد استفاده قرار می گیرد به مرور زمان پیشرفت کرده اند و متنوع تر شده اند. فرنچ فرایز همان سیب زمینی نیمه آماده منجمد است که در بسته بندی های گوناگون عرضه می شود. به جهت محبوبیت French Fries کارخانجات مختلف با خرید دستگاه های مخصوص اقدام به تولید این محصول پرسود می کنند. توضیحات بیشتر درباره خطوط تولید فرنچ فرایز و خط تولید سیب زمینی فرنچ فرایز طراحان نام گستر و موضوعات پیرامون آنها در مقاله حاضر ارائه شد.
برای راه اندازی کارخانه تولید سیب زمینی نیمه آماده به چقدر هزینه نیاز هست ؟
درود
برای پاسخ به این سوال این مقاله را بخوانید: هزینه راه اندازی خط تولید فرنچ فرایز
خط تولید سیب زمینی نیمه آماده چقدر سود داره ؟
برای پاسخ این سوال این مقاله را بخوانید: بازار کار فرنچ فرایز
طرز تهیه سیب زمینی نیمه آماده منجمد به همین صورت انجام میشه ؟
درود
بله در همین خط تولید توضیح داده شده
درباره خط تولید سیب زمینی نیمه آماده از یک نفر از دوستان رستوران دار شنیدم ولی نیاز به مشاوره برای امور راه اندازی دارم . حضوری میشه رسید خدمتتون ؟
بله بازدید از کارخانه همچنین رایگان است
برای تولید سیب زمینی نیمه آماده به صورت انبوه به چند دستگاه خلال سیب زمینی صنعتی نیاز هست ؟
میخواستم بدونم که قیمت دستگاه سیب زمینی منجمد به صورت جدا چقدر هست ؟
برای اطلاع از قیمت هر دستگاه به صورت جداگانه و ارسال کاتالوگ محصولات تماس بگیرید.
بازار کار پخش سیب زمینی منجمد چجوریه ؟ مشاوره در این باره هم دارید ؟
همانطور که در مقاله توضیح داده شد بله. همچنین میتونید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
آیا با داشتن خط تولید فرنچ فرایز امکان صادرات فرنچ فرایز رو هم داریم ؟
بله این امکان وجود دارد. میتوانید برای این کار از مشاورین ما کمک بگیرید.
موسوی هستم کارشناس صنایع غذایی ۳ سال تحقیق عملی در مورد
فرنچ فرایز کردم . مشاوره راه اندازی مدیریت تولید و رفع اشکال
جذب روغن تغیر زنگ و ترد نشدن سیب رو هم انجام میدم