میوه ها یکی از محصولات پرفایده و خوشمزه هستند. مصرف میوه ها به صورت های مختلف امکان پذیر است. میوه خام، آبمیوه، میوه های خشک شده، انواع کمپوت ها و میوه های پخته شده، انواع لواشک و غیره برخی از شکل های مصرف میوه است. آلبالو نیز به عنوان یکی از میوه های پرطرفدار و با خاصیت به اشکال گوناگون مورد مصرف قرار می گیرد. به جهت پرطرفدار بودن این میوه خط تولید و فرآوری آلبالو نیز یکی از خطوط تولید مواد غذایی پردرآمد محسوب می شود. ما هم در مطلب حاضر قصد داریم در خصوص فرایند خط تولید و فرآوری آلبالو طراحان نام گستر و موضوعاتی پیرامون آن با شما صحبت کنیم.
مردم از زمان های گذشته آلبالو را به صورت های گوناگون نگهداری می کردند و پس از گذشت فصل تابستان و فصل آلبالو نیز از خوردن این میوه خوشمزه لذت می بردند. یکی از روش های رایج برای فرآوری آلبالو قرار دادن آلبالوهای شسته شده در آفتاب یا سایه است. آلبالوهای آبدار پس از گذشت چند روز به صورت خشک و بی آب در می آمدند و ماندگاری آنها افزایش می یافت.
امروزه به دلیل صنعتی شدن امور زندگی انسانها، در بسیاری از کارخانجات خط تولید و فرآوری آلبالو راه اندازی شده است. به همین جهت علاوه بر روش سنتی فرآوری آلبالو که در برخی از خانه ها همچنان رواج دارد، روش صنعتی نیز به وجود آمد. روش صنعتی با استفاده از ماشین آلات مختلف انجام می شود که طرفداران فراوانی دارد. به فرایند خط تولید و فرآوری آلبالو به دو روش سنتی و صنعتی در بخش بعدی می پردازیم.
چنانچه گفتیم به دو روش سنتی و صنعتی آلبالو را فرآوری و خشک می کنند. این دو روش عبارتند از:
[irp posts=”3463″ name=”دستگاه میوه خشک کن”]
خط تولید و فرآوری آلبالو دارای مشخصات و ویژگی های مخصوصی است. در این نوع خط تولید سرعت و دقت و همینطور کیفیت مواد اولیه در محصول نهایی تأثیر بسزایی دارد. در برخی از کارخانجات با دستگاه های تمام اتوماتیک و پیشرفته آلبالوهای فرآوری شده تولید می شوند. ظرفیت های دستگاه ها نیز از اهمیت بالایی برخوردارند. اگر ظرفیت دستگاه خشک کن صنعتی آلبالو بالا باشد، میزان تولید نیز در طول روز افزایش می یابد و شرکت از درآمد بیشتری برخوردار می شود.
دستگاه های خشک کن آلبالو دارای ظرفیت های مختلفی هستند که در بخش بعدی به آنها اشاره می کنیم.
از جهت میزان ظرفیت می توان دستگاه های خشک کن را به سه دسته تقسیم کرد. دستگاه های خشک کن خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی با ظرفیت های متفاوت در بخش های مختلف خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.
دستگاه های خشک کن خانگی که در بسیاری از خانه ها جایگزین پهن کردن آلبالو در سایه و آفتاب شده اند، دستگاه هایی با ظرفیت اندک بین 10 کیلوگرم تا 80 کیلوگرم هستند.
خشک کن های نیمه صنعتی مدل کارگاهی هستند. حجم میوه هایی که می توان درون این دستگاه ها خشک کرد بین 100 کیلوگرم تا 500 کیلوگرم است.
دستگاه های خشک کن آلبالو صنعتی ظرفیت های بزرگی دارند. گنجایش این خشک ها اغلب تا 30 تن است.
خط تولید و فرآوری آلبالو نسبت به روش های سنتی و خانگی، دارای مزیت های متعددی است که برخی از آنها عبارتند از:
خط تولید و فرآوری آلبالو یکی از تولیدات مناسب مواد غذایی و تنقلات مفید است. با این روش فرآوری، خواص میوه ها حفظ می شود. برای خشک کردن آلبالو به روش سنتی نیاز به زمان و فضای زیادی است ولی در روش صنعتی نیاز به زمان و فضا به حداقل می رسد.
[irp posts=”2392″ name=”بازار کار خط تولید میوه خشک چطور است؟”]
سرمایهگذاری در خط تولید آلبالو خشک به دلیل سودآوری بالا و بازگشت سرمایه سریع یک فرصت اقتصادی جذاب است. در ادامه هر یک از این موارد را به صورت تخصصی بررسی خواهیم کرد.
در طراحان نام گستر، ما به شما لیستی جامع از قیمتهای ماشین آلات صنعتی و خط تولید آلبالو خشک را ارائه میدهیم که شامل تمامی تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی یک خط تولید حرفهای و کارآمد است. برای مشاهده لیست قیمت و شروع به کار با خط تولید ارزان و پردرآمد، کلیک کنید.
در ادامه، طرز تهیه آلبالو خشک در خط تولید و فرآوری آلبالو با استفاده از دستگاه میوه خشککن صنعتی در خط تولید را بررسی میکنیم.
در جدول زیر، انواع دستگاههای بسته بندی آلبالو خشک مورد استفاده در خط تولید و فرآوری آلبالو بر اساس وزن، نوع مصرف، نوع بسته بندی، و سرعت کار بررسی شدهاند:
دستهبندی |
دستگاه |
نوع |
بر اساس وزن |
دو توزین |
مناسب برای بستهبندی با ظرفیتهای کوچک و متوسط. |
چهار توزین |
مناسب برای ظرفیتهای متوسط و بالا، افزایش دقت و سرعت بستهبندی. |
|
ده توزین |
برای ظرفیتهای بزرگ، دارای بالاترین دقت و سرعت بستهبندی. |
|
بر اساس نوع مصرف |
خانگی |
طراحی شده برای استفاده در منازل و کارگاههای کوچک، با ظرفیت و ابعاد کمتر و قیمت مناسبتر. |
صنعتی |
مناسب برای استفاده در کارخانهها و واحدهای تولیدی بزرگ، با قابلیتهای بیشتر و ظرفیت بالا. |
|
بر اساس نوع بستهبندی |
لاکچری |
بستهبندیهای با کیفیت و ظاهری جذاب، معمولاً برای بازارهای خاص و صادرات. |
کریستالی |
بستهبندیهای شفاف و محکم، مناسب برای نمایش محصول و حفاظت بیشتر. |
|
معمولی |
بستهبندیهای استاندارد و اقتصادی، مناسب برای بازارهای عمومی و فروش عمده. |
|
بر اساس سرعت کار |
پنوماتیک |
با استفاده از سیستمهای بادی، مناسب برای ظرفیتهای بالا و سرعت بیشتر. |
خلاصه قیمت و کاربرد دستگاههای خط تولید چیپس سیب زمینی به شرح زیر است.
برای مشاهده لیست قیمت ماشینآلات صنعتی و خط تولید چیپس و پیدا کردن بهترین گزینههای ارزان و پردرآمد، با کارشناسان فروش طراحان نام گستر در تماس باشید.
در طراحان نام گستر، ما به عنوان پیشرو در طراحی و تأمین خطوط تولید و بسته بندی اسنک و خط تولید و فرآوری آلبالو، مفتخریم که مجموعهای کامل از تجهیزات پیشرفته را برای ارتقاء کیفیت و بهرهوری صنایع غذایی ارائه میدهیم. یکی از دستگاههای کلیدی که در این راستا عرضه میکنیم، دستگاه پوستکن کوچک سیب زمینی است. این دستگاه با طراحی منحصر به فرد خود، قادر است پوست سیبزمینی را به دقت و سرعت بالا از بین ببرد و فرآیند آمادهسازی مواد اولیه را بهینه کند. برای بررسی گزینههای مختلف و دریافت اطلاعات دقیق درباره خط تولید و بسته بندی اسنک پیشنهاد میکنیم مقاله مربوطه را مطالعه فرمایید.
ما با ارائه دستگاههای روغنگیر برای حذف روغن اضافی، طعمزنهای پیشرفته برای افزودن طعمدهندهها، و سیستمهای بستهبندی اتوماتیک، به شما اطمینان میدهیم که هر مرحله از تولید به بهترین نحو انجام شود. برای مشاهده جزئیات بیشتر و خرید دستگاه پوست کن کوچک سیب زمینی با ما در تماس باشید.