طعم پاش چیست؟
“طعم پاش” در خط تولید چیپس به عمل افزودن انواع مواد طعمدهنده و ادویهها به سیبزمینیها اطلاق میشود. این فرآیند معمولاً در مرحلهای از خط تولید انجام میشود که سیبزمینیها بعد از برش و قبل از پخت قرار دارند.
در این مرحله، مخلوطی از ادویهها، نمک، پودرهای چاشنی، و دیگر مواد معطر و طعمدهنده به سیبزمینیها اعمال میشود. این فرآیند به محصول نهایی طعم، عطر، و اندازه مطلوب را میبخشد و به تنوع و جذابیت محصول کمک میکند تا نیازهای مختلف مصرفکنندگان را برآورده سازد.
پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی
ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.
خدمات پس از فروش
تحویل خط تولید کامل
خط تولید کامل تحویل بگیرید!
یک تیم همراه شما
از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.
کیفیت بالای قطعات
از بالاترین کیفیت مواد استفاده میکنیم.
درصد رضایت مشتریان
سال تجربه کاری
پروژه در دست اجرا
نفر نیروی انسانی
برندهای معروف همکار طراحان نام گستر
برندهای همکار ما
مشاهده خطوط تولیدی ما
خط تولید فرنچ فرایز
خط تولید فرنچ فرایز و انواع سیب زمینی برش خورده؛ هر آنچه که نیاز است بدانید
خط تولید رستر آجیل
اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید چیپس
سایر خطوط تولید
همه را از اینجا ببینید.
آخرین مطالب بلاگ
همه چیز در مورد خطوط تولید ما
دستگاه پوست کن سیب زمینی چیست؟
در صنعت غذایی، استفاده از تجهیزات جدید و کارآمد برای افزایش کیفیت و سرعت تولید
خط تولید | پرسودترین خط تولید در ایران چیست؟
تصمیم به سرمایه گذاری در خط تولید میتواند مسیر کسبوکار شما را به طور چشمگیری
لیست قیمت خط تولید چیپس سیب زمینی در 1403
در دنیای امروز، تولید چیپس سیب زمینی به یکی از صنایع پررونق و سودآور تبدیل
مراحل راه اندازی خط تولید تخمه آفتابگردان؛ از 0 تا 100
راهاندازی خط تولید تخمه آفتابگردان فرصتی سودآور در بازار تنقلات است که نیازمند برنامهریزی دقیق
0 تا 100 راه اندازی خط تولید خشکبار
در دنیای امروزه، صنعت خشکبار و آجیل به یکی از پر رونقترین و پرمخاطرهترین حوزههای
تکنولوژی های جدید در صنعت خط تولید فرنچ فرایز
تکنولوژی های جدید در صنعت خط تولید فرنچ فرایز در دنیای پرماجرای کسبوکار، راهاندازی خط