طراحان نام گستر

info@tngaco.ir

ایمیل پشتیبانی

بازدید از کارخانه

شهرقدس، بلوار 45 متری کلهر، خیابان سیمرغ، انتهای خیابان اطلس

خط تولید بادام زمینی؛ راه اندازی سریع یک کارخانه تولید بادام زمینی

تولید و فرآوری خشکبار و مواد غذایی گوناگون یکی از امور سودآور و پرطرفدار است. انواع مغزهای خوراکی، چیپس و خشکبار توسط دستگاه های مدرن و پیشرفته به صورت بو داده، سرخ شده و تفت داده می شوند. خط تولید بادام زمینی یکی از این خطوط پرطرفدار و درآمدزا است که شرکت های بسیاری اقدام به راه اندازی آن می کنند. برخی از تولیدات به صورت سرخ شده و غوطه ور در روغن بوده و بعضی دیگر با روش حرارت غیر مستقیم تهیه می شوند.

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید.

خط تولید بادام زمینی روکش دار - ساخته شده توسط شرکت طراحان نام گستر

برای مشاهده نحوه کار خط تولید بادام زمینی روکش دار (کوت شده) توسط طراحان نام گستر، ویدیوی زیر را مشاهده نمایید.

نمای خط تولید بادام زمینی طراحان نام گستر

فرآوری بادام با دستگاه خط تولید بادام زمینی

در زمان های گذشته فرآوری و خط تولید بادام زمینی از طریق رطوبت گیری توسط کوره ها انجام می شد. در این روش طعم مغز خوراکی تغییری نمی کند و صرفا با آب نمک غلیظ شده مزه دار می شود. این نوع فرآوری هنوز نیز در سطح کوچک و محلی انجام می شود و طرفداران فراوانی دارد. طرفداران این نوع فرآوری متمایز بودن مزه محصول را می پسندند.
فرآوری بادام با دستگاه خط تولید بادام زمینی به صورت پیشرفته و مدرن صورت می گیرد. در این روش تفت دادن، شور کردن، بو دادن و سرخ کردن با دستگاه های امروزی و پیشرفته انجام می شود. 

لازم به تذکر است که فرآوری بادام زمینی با توجه به اینکه با پوست سخت یا نرم تولید می شود روش های متفاوتی دارد. روش تفت یا رستر جهت تولید و فرآوری بادام زمینی با پوست سخت و روش فرایر یا سرخ کردن نیز برای فرآوری مغزهای خوراکی و بادام زمینی با پوست نرم مناسب است.

بیشتر بخوانید :  خط تولید و فرآوری آلبالو

چرا طراحان نام گستر ؟

پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی

ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته ‌بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.

خدمات پس از فروش

تمام قطعات و دستگاه‌ها در صورت مشکل تعویض می‌شوند.

تحویل خط تولید کامل

خط تولید کامل تحویل بگیرید!

یک تیم همراه شما

از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.

کیفیت بالای قطعات

از بالاترین کیفیت مواد استفاده می‌کنیم.

100

درصد رضایت مشتریان

20

سال تجربه کاری

85

پروژه در دست اجرا

76

نفر نیروی انسانی

خط تولید بادام زمینی و معرفی مشخصات آن

خط تولید بادام زمینی دارای چندین مرحله است که در این مراحل رطوبت بادام زمینی ها گرفته شده و سپس سرخ یا تفت داده می شوند. در روش سرخ کردن اغلب از نمک برای طعم دار کردن آجیل استفاده می شود؛ زیرا ادویه های دیگر در اثر حرارت می سوزند. اما در روش تفت دادن امکان استفاده از طعم ها و ادویه های مختلفی مانند: گلپر، زعفران، سرکه و آبلیمو وجود دارد. دانه های آجیلی یکی از مغذی ترین و خوشمزه ترین میان وعده ها و تنقلات محسوب می شوند.

این دانه ها به شکل های گوناگونی فرآوری شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرند. انواع تخمه ها، بادام، پسته، فندق و بادام زمینی توسط کارخانجات مختلف تولید، فرآوری و بسته بندی می شوند. 

خط تولید بادام زمینی نیز یکی از این خطوط تولید دانه های آجیلی محسوب می شود که در بسیاری از کارخانجات وجود دارد. تولید محصول مورد نظر و فرآوری آن مراحل گوناگونی دارد که باید به صورت پی در پی انجام شود. در این مقاله قصد داریم درباره تولید بادام زمینی و مضوعاتی پیرامون خط سرخ کن تخمه و بادام زمینی با شما صحبت کنیم.

برندهای معروف همکار طراحان نام گستر

برندهای همکار ما

نمای خط تولید بادام زمینی طراحان نام گستر

فرایند خط تولید بادام زمینی

جهت تولید دانه های آجیلی، دستگاه های گوناگونی طراحی شده است و هر کدام از دانه ها به روش های مختلفی فرآوری می شوند. به دلیل پرطرفدار بودن مغزها و دانه های آجیلی خط تولید بادام زمینی در بسیاری از کارخانجات وجود دارد. دستگاه هایی جهت تفت دادن، شور کردن، بو دادن و سرخ کردن آجیل ها در کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرد. دانه های آجیلی با توجه به سفت یا نرم بودن و همینطور با پوست و بدون پوست بودن به طرق مختلفی فرآوری می شوند.

بادام زمینی نیز بسته به اینکه تولید آن با پوست سخت یا بدون آن است با روش های سرخ کردن و تفت دادن عرضه می شود. روش سرخ کردن یا فرایر برای بادام زمینی بدون پوست سخت و روش تفت دادن یا رستر نیز جهت فرآوری بادام زمینی با پوست سخت مورد استفاده قرار می گیرد. هر کدام از این اشکال تولید دارای مراحل متعددی است که در مقالات و بخش های بعدی به خط فراوری و تولید مغز تخمه و بادام زمینی می پردازیم.

کوتر خط تولید بادام زمینی - طراحان نام گستر

آشنایی با روش های خط تولید بادام زمینی

چنانچه گفتیم بادام زمینی به طرق گوناگونی تولید می شود که توضیح هر کدام از این قرار است:

• خط تولید بادام زمینی به روش سرخ کردن

روش Fryer یا سرخ کردن برای دانه های نرم و بدون پوست سخت مورد استفاده قرار می گیرد. به عبارت دیگر جهت فرآوری دانه هایی مانند: فندق و پسته بدون پوست، مغزهای انواع تخمه و بادام زمینی با پوست قرمز یا بدون پوست قرمز (بلنچ شده) از روش فرایر استفاده می شود.

• خط فرآوری بادام زمینی به روش تفت دادن

اگر تولید دانه های آجیلی همراه با پوست سخت آنها باشد از روش Roaster یا تفت دادن استفاده می شود. یعنی اگر قرار است پسته، فندق، بادام پوست کاغذی یا منقا، بادام زمینی، انواع تخمه همراه با پوست سخت آنها عرضه شود فرآوری به روش رستر انجام می گیرد.

انواع دستگاه بسته بندی بادام زمینی

در زیر به برخی از انواع دستگاه‌های بسته‌ بندی در خط تولید بادام زمینی اشاره شده است:

  1. 2 توزین: مناسب برای مشاغل کوچک است. این دستگاه اتوماتیک با دو مدل پنوماتیک و مکانیکی طراحی شده است، که هرکدام با ویژگی‌های خاصی برای استفاده در محیط‌های صنعتی و غیر صنعتی مناسب هستند.
  2. 4 توزین: با چهار لودسل و سرعت بالا، این دستگاه برای مشاغل متوسطی که به تولید انبوه نیاز دارند، مناسب است.
  3. 6 توزین: این دستگاه با ظرفیت بالا و مناسب برای کارخانه‌های بزرگ تولیدی طراحی شده است و از انعطاف ‌پذیری بالایی برخوردار است.
  4. 12 توزین: با قابلیت وزن‌ کشی تا 4 کیلوگرم و بسته‌بندی همزمان دو محصول، این دستگاه برای کارخانه‌های بزرگ و نیازهای تولیدی پیچیده مناسب است.

ماشین آلات مورد نیاز خط تولید بادام زمینی

برای راه اندازی خط تولید بادام زمینی همانند خط تولید آجیل و خشکبار، تهیه برخی ماشین آلات از ضروریات است که میتوانید دستگاه های مورد استفاده در این خطوط تولید را در مقاله خط تولید آجیل و خشکبار به طور مفصل مطالعه فرمایید؛ اما ماشین‌آلات زیر در خط تولید بادام، اساسی هستند:

  • سیستم هاپر ورود: دستگاهی برای ورود اولیه بادام زمینی به خط تولید.
  • بالابر سورتر: دستگاهی که بادام زمینی‌ها را به بخش‌های بالاتر برای پردازش منتقل می‌کند.
  • سورتینگ اولیه: دستگاهی برای جدا کردن بادام زمینی‌ها بر اساس اندازه و کیفیت.
  • نوار انتقال دهنده: نوار نقاله‌ای برای انتقال بادام زمینی‌ها.
  • دستگاه پوست گیری: دستگاهی برای جداسازی پوست بادام زمینی از مغز.
  • سیستم ورودی فرایر: دستگاهی که بادام زمینی‌ها را به فرایر منتقل می‌کند.
  • فرایر کانتینیوس: دستگاهی برای تفت دادن بادام زمینی به صورت مداوم.
  • سیستم روغن گیری: دستگاهی برای جدا کردن روغن از بادام زمینی‌های تفت داده شده.
  • سیستم خنک کن: دستگاهی برای خنک کردن بادام زمینی‌ها.
  • دستگاه روستر: دستگاهی برای برشته کردن بادام زمینی.
  • دستگاه بسته بندی: دستگاهی برای بسته بندی بادام زمینی‌ها در بسته‌های مختلف پلاستیکی، فویلی و کاغذی.
  • دستگاه تاریخ زن: دستگاهی برای چاپ تاریخ تولید و انقضا روی بسته‌ها.
  • دستگاه تزریق گاز: دستگاهی برای تزریق گاز محافظ به بسته‌ها.

قیمت خوب خط تولید بادام زمینی

قیمت خط تولید بادام زمینی به چندین عامل بستگی دارد. مجموعه طراحان نام گستر با توجه به این عوامل، ارائه‌ دهنده قیمت خوب خط تولید بادام زمینی است. این مجموعه با ارائه تجهیزات با کیفیت و خدمات پس از فروش مناسب، به شما اطمینان می‌دهد که با قیمت مناسب می‌توانید خط تولید بادام زمینی خود را راه‌اندازی کنید و از عملکرد بهینه آن بهره‌مند شوید. هر یک از عوامل تاثیر گذار بر قیمت خوب خط تولید بادام زمینی، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر هزینه نهایی داشته باشد. این عوامل عبارتند از:

  1. ظرفیت تولید
  2. نوع دستگاه‌ها
  3. نو یا دست دوم بودن دستگاه‌ها
  4. کشور سازنده

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید.

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

خطوط تولید شده مواد غذایی طراحان نام گستر در حال بارگیری و ارسال

آشنایی با فرایند خط تولید فرنچ فرایز

 

یکی دیگر از اشکال تولید سیب زمینی های فرآوری شده، سیب زمینی نیمه پخته منجمد یا فرنچ فرایز است. این شکل از تولید سیب زمینی هم طرفداران فراوانی دارد. در این بخش به مراحل و خط تولید فرنچ فرایز می پردازیم.
• زدودن گل و لای و نگهداری سیب زمینی در یک انبار مناسب اولین مرحله از فرایند خط تولید فرنچ فرایز است.
• سیب زمینی ها در تونل و درام شسته می شوند.
• مرحله پوست کنی فرنچ فرایز، توسط بخار با فشار بالا صورت می گیرد.
• گرفتن اضافات سیب زمینی ها توسط برس زدن در این مرحله صورت می گیرد.
• بازبینی سیب زمینی ها از جهت قسمت های سبز و پوست های باقی مانده در این مرحله انجام می گیرد.
• برش زدن به اندازه های دلخواه با دستگاه هیدروکاتر و فشار بالای پمپ انجام می شود.
• برش های آماده شده در دمای 70 درجه سانتی گراد در زمان مشخص قرار می گیرند. عملیات بلنچینگ در دو دستگاه بلنچر انجام می گیرد و به این طریق برش های سیب زمینی آنزیم زدایی می شوند.
• آب سطحی محصول در این مرحله گرفته شده و به دستگاه فرایر هدایت می شوند.
• برش ها در روغن 180 درجه سانتی گراد قرار می گیرند و تا زمان نیمه پز شدن عملیات سرخ شدن ادامه می یابد.
• روغن گیری و خنک شدن سیب زمینی ها در این مرحله انجام می شود.
• مرحله IQF مرحله آخر فرنچ فرایز است. سیب زمینی های نیمه پخته در دمای منفی 30 درجه منجمد می شوند و در سردخانه های زیر صفر تا زمان بسته بندی نگهداری می شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر و نحوه دقیق کار اجزای خط تولید فرنچ فرایز این مقاله را هم بخوانید: خط تولید فرنچ فرایز از چه قسمت هایی تشکیل شده است؟ (1)

 

خط تولید فرنچ فرایز دست دوم

 

خط تولید فرنچ فرایز دست دوم می‌تواند گزینه‌ای اقتصادی و کارآمد برای شروع کسب و کار باشد. در شرایطی که هزینه‌های اولیه تأسیس یک کارخانه جدید می‌تواند بسیار سنگین باشد، انتخاب تجهیزات دست دوم با کیفیت، راه‌حلی هوشمندانه و مقرون‌به‌صرفه است. مجموعه طراحان نام گستر با ارائه برترین نمونه‌های موجود در بازار، این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا با هزینه‌ای مناسب به تولید فرنچ فرایز بپردازید و از کیفیت و عملکرد بالای دستگاه‌ها بهره‌مند شوید.

اگر به دنبال راه‌اندازی یک خط تولید فرنچ فرایز با هزینه‌ای مناسب و کیفیتی بالا هستید، مجموعه طراحان نام گستر بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. این مجموعه با ارائه تجهیزات دست دوم با کیفیت، خدمات پشتیبانی کامل و مشاوره‌های تخصصی، شما را در مسیر موفقیت و سودآوری خرید خط تولید فرنچ فرایز دست دوم یاری خواهد کرد.

خط توليد كارخانه چيپس سيب زمينی

تولید چیپس سیب ‌زمینی یکی از راه‌های پرسود کسب درآمد در دنیای امروزی است. با توجه به افزایش تقاضا برای محصولات غذایی آماده و اسنک‌ها، راه اندازی خط توليد كارخانه چيپس سيب زمينی می‌تواند یک فرصت بسیار مناسب برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران باشد. برای تولید تخصصی و انبوه چیپس سیب‌ زمینی، نیاز به تهیه یک خط تولید کامل و استفاده از دستگاه‌های مربوطه دارید.

راه‌اندازی خط تولید کارخانه چیپس سیب‌ زمینی مزایای زیادی دارد. از جمله این مزایا می‌توان به کاهش هزینه‌ها اشاره کرد. با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و دستگاه‌های اتوماتیک، هزینه‌های تولید کاهش می‌یابد و امکان بهره‌وری بالاتر فراهم می‌شود. افزایش بهره‌وری نیز از دیگر مزایای این خط تولید است، زیرا با استفاده از دستگاه‌های مدرن می‌توان در زمان کمتری حجم بیشتری از محصول را تولید کرد. کیفیت یکنواخت یکی دیگر از مزایای راه‌اندازی خط تولید چیپس سیب‌زمینی است.

مشاهده سایر خطوط تولیدی ما

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید.

آخرین مطالب بلاگ

همه چیز در مورد خطوط تولید ما

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید.

بخش کامنت‌ها

یک پاسخ بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.