دستگاه طعم پاش

“طعم پاش” در خط تولید چیپس به عمل افزودن انواع مواد طعم‌دهنده و ادویه‌ها به سیب‌زمینی‌ها اطلاق می‌شود. این فرآیند معمولاً در مرحله‌ای از خط تولید انجام می‌شود که سیب‌زمینی‌ها بعد از برش و قبل از پخت قرار دارند.

در این مرحله، مخلوطی از ادویه‌ها، نمک، پودرهای چاشنی، و دیگر مواد معطر و طعم‌دهنده به سیب‌زمینی‌ها اعمال می‌شود. این فرآیند به محصول نهایی طعم، عطر، و اندازه مطلوب را می‌بخشد و به تنوع و جذابیت محصول کمک می‌کند تا نیازهای مختلف مصرف‌کنندگان را برآورده سازد.

 
طعم پاش

پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی

ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته ‌بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.

تحویل خط تولید کامل

خط تولید کامل تحویل بگیرید!

یک تیم همراه شما

از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.

خدمات پس از فروش

تمام قطعات و دستگاه‌ها در صورت مشکل تعویض می‌شوند.

کیفیت بالای قطعات

از بالاترین کیفیت مواد استفاده می‌کنیم.

رضایت مشتریان
0 %
سال تجربه کاری
0
پروژه در دست اجرا
0
نفر نیروی انسانی
0
اسلایسر

برند های معروف همکار طراحان نام گستر

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید

مشاهده خطوط تولیدی ما