سرخ کن یا فرایر Fryer در خط تولید چیپس و فرنچ فرایز چیست؟

سرخ‌کن یا فرایر (Fryer) در خط تولید چیپس یکی از مراحل اساسی است که برای پخت سیب‌زمینی‌ها به صورت چیپس در نظر گرفته می‌شود. این دستگاه با استفاده از روشی که به عنوان سرخ کردن یا فرایرینگ شناخته می‌شود، سیب‌زمینی‌های برش‌خورده را در روغن یا چربی سرخ می‌کند.

فرآیند سرخ کردن در سرخ کن به صورتی است که سیب‌زمینی‌های برش‌خورده به داخل روغن گرم فرو می‌رود. در این مرحله، روغن یا چربی به دمای بالا رسیده و در حال جوشیدن است. سیب‌زمینی‌ها به مدت زمان کوتاهی در داخل روغن قرار می‌گیرند تا بپزند و به رنگ طلایی و خوشمزه برسند.

با پختن، سیب‌زمینی‌ها از حالت نرمی به حالت چسبنده و خوشمزه تبدیل می‌شوند و چیپس‌های نهایی شکل می‌گیرند. این فرآیند معمولاً در یک محفظه با تنظیمات دما و زمان خاص انجام می‌شود تا به بهترین نتیجه برسد و چیپس‌ها با کیفیت و خوشمزه تولید شوند.

 
 
 
 
چرا طراحان نام گستر ؟

پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی

ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته ‌بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.

خدمات پس از فروش

تمام قطعات و دستگاه‌ها در صورت مشکل تعویض می‌شوند.

تحویل خط تولید کامل

خط تولید کامل تحویل بگیرید!

یک تیم همراه شما

از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.

کیفیت بالای قطعات

از بالاترین کیفیت مواد استفاده می‌کنیم.

طراحی و تولید خطوط مواد غذایی
100

درصد رضایت مشتریان

20

سال تجربه کاری

85

پروژه در دست اجرا

76

نفر نیروی انسانی

برندهای معروف همکار طراحان نام گستر

برندهای همکار ما

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید.

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

مشاهده خطوط تولیدی ما

آخرین مطالب بلاگ

همه چیز در مورد خطوط تولید ما

Rate this page
.