طعم پاش چیست؟

“طعم پاش” در خط تولید چیپس به عمل افزودن انواع مواد طعم‌دهنده و ادویه‌ها به سیب‌زمینی‌ها اطلاق می‌شود. این فرآیند معمولاً در مرحله‌ای از خط تولید انجام می‌شود که سیب‌زمینی‌ها بعد از برش و قبل از پخت قرار دارند.

 

در این مرحله، مخلوطی از ادویه‌ها، نمک، پودرهای چاشنی، و دیگر مواد معطر و طعم‌دهنده به سیب‌زمینی‌ها اعمال می‌شود. این فرآیند به محصول نهایی طعم، عطر، و اندازه مطلوب را می‌بخشد و به تنوع و جذابیت محصول کمک می‌کند تا نیازهای مختلف مصرف‌کنندگان را برآورده سازد.

دستگاه طعم زنی و رستر
چرا طراحان نام گستر ؟

پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی

ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته ‌بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.

خدمات پس از فروش

تمام قطعات و دستگاه‌ها در صورت مشکل تعویض می‌شوند.

تحویل خط تولید کامل

خط تولید کامل تحویل بگیرید!

یک تیم همراه شما

از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.

کیفیت بالای قطعات

از بالاترین کیفیت مواد استفاده می‌کنیم.

طراحی و تولید خطوط مواد غذایی
100

درصد رضایت مشتریان

20

سال تجربه کاری

85

پروژه در دست اجرا

76

نفر نیروی انسانی

برندهای معروف همکار طراحان نام گستر

برندهای همکار ما

همین حالا خط تولید خود را راه اندازی کنید.

یک سرمایه گذاری موفق با بازگشت سرمایه بالا

مشاهده خطوط تولیدی ما

آخرین مطالب بلاگ

همه چیز در مورد خطوط تولید ما

Rate this page
.