5 روش «خوشمزه» مزه دار کردن تخمه آفتابگردان

5 روش «خوشمزه» مزه دار کردن تخمه آفتابگردان

5 روش «خوشمزه» مزه دار کردن تخمه آفتابگردان

تخمه آفتابگردان جایگزین سالمی برای سایر تنقلات است زیرا سرشار از ویتامین E، منیزیم و فسفر است. مواد مغذی موجود در دانه ها ممکن است به کاهش کلسترول و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک کند. اگر می خواهید تخمه آفتابگردان را به عنوان میان وعده تهیه کنید، می توانید آن را در خانه تفت داده و طعم دار کنید. هنگامی که دانه ها برشته شدند، می توان طعم دهنده ها را اضافه کنید تا مزه بگیرد. در ادامه این مقاله از سایت طراحان نام گستر درباره روش مزه دار کردن تخمه صحبت خواهیم کرد.

شرکت طراحان نام گستر ارائه دهنده خدمات طراحی، ساخت، تولید و راه اندازی خطوط تولید مواد غذایی از جمله خط تولید چیپس است که سال ها سابقه درخشان در صنعت غذایی کشور از خود برجای گذاشته. طراحان نام گستر بر اصل کیفیت و تخصص همواره تاکید دارد و طی این سالها بیش از 10000 خط تولید داخلی و خارجی را راه اندازی کرده است.

انواع روش های مزه دار کردن تخمه

برای مزه دار کردن تخمه در خانه، پیشنهاد میکنیم یکی از روش های زیر را امتحان کنید:

روش اول

دانه ها را یک شب در نصف فنجان نمک به ازای هر دو لیتر آب خیس کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام دانه ها با مخلوط کردن اشباع شده اند. بعد از خیساندن یک شبه، بذرها را روی بشقاب بزرگ مسطح قابل مایکروویو بچینید. مایکروویو بالا یک دقیقه بشقاب را بردارید، دانه ها را هم بزنید و بریزید و یک دقیقه دیگر زمان پخت را تکرار کنید. آن را بردارید، هم بزنید و هر بار یک دقیقه تا پنج دقیقه یا تا زمانی که دانه ها ترد شوند، بپزید.

روش دوم

این روش مزه دار کردن تخمه را  با شستشوی دانه های آفتابگردان بدون پوست در زیر آب خنک در سینک شروع کنید تا هر گونه زباله و کثیفی از دانه ها پاک شود. دانه ها را در یک قابلمه بریزید. دو لیوان آب خنک و 1/4 فنجان نمک اضافه کنید. هم بزنید تا نمک حل شود. آب را روی اجاق گاز به جوش بیاورید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا دانه ها به مدت دو ساعت بجوشد.

بیشتر بخوانید:  دستگاه بوجاری چیست؟

تخمه های آفتابگردان را با ریختن در آبکش از قابلمه خارج کنید. دانه ها را با آب خنک بشویید و سپس آنها را روی یک لایه حوله کاغذی پخش کنید. دانه های آفتابگردان را با دستمال کاغذی خشک کنید. فر خود را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. دانه های آفتابگردان را در یک لایه روی یک ورقه پخت پخش کنید. دانه ها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شوند. تخمه های آفتابگردان را بعد از 15 دقیقه هم بزنید تا نسوزند.

روش سوم

2  فنجان تخمه آفتابگردان گرم را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید. 1 قاشق چایخوری اضافه کنید. روغن زیتون یا کره ذوب شده و 2 قاشق غذاخوری. چاشنی دلخواه شما ادویه هایی که می توانید برای روش مزه دار کردن تخمه استفاده کنید شامل نمک، فلفل قرمز، سیر و چاشنی کباب خشک است.

کیسه پلاستیکی را ببندید و تکان دهید تا دانه ها با روغن و چاشنی آغشته شوند. تخمه آفتابگردان را روی حوله بریزید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود سپس بخورید و لذت ببرید.

روش چهارم

دو فنجان تخمه آفتابگردان را با سه قاشق غذاخوری عسل گرم، دو قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. روی سینی فر پهن کنید و در فر 325 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا دانه ها طلایی رنگ شوند. مخلوط را اغلب از طریق پخت هم بزنید تا دانه ها نسوزند. این روش مزه دار کردن تخمه به شما دانه هایی مانند آبنبات تحویل می دهد.

روش پنجم

اگر تخمه آفتابگردانی دارید که پوست آن پوسته شده است، یک راه سریع، خوش طعم و آسان برای روش مزه دار کردن تخمه این است که دانه ها را با روغن آفتابگردان مخلوط کرده و در دمای 350 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. در حالی که از فر داغ هستند، دانه ها را کمی نمک بزنید. این برای یک میان وعده نمکی عالی است یا به مخلوط با شکلات اضافه می شود.

بیشتر بخوانید:  تفاوت چربی اشباع شده و نشده  

 

انواع روش مزه دار کردن تخمه

روش مزه دار کردن تخمه با پوست

اگر می خواهید تخمه هایی به سبک ایرانی داشته باشید؛ مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. 1 فنجان تخمه آفتابگردان را در یک کاسه بریزید. به اندازه ای آب بریزید که روی دانه ها را بپوشاند. تخمه های آفتابگردان مقداری از آب را جذب می کنند که از خشک شدن بیش از حد آنها در هنگام برشته شدن جلوگیری می کند.
  2. 1/3 تا 1/2 فنجان نمک اضافه کنید. هم بزنید تا با نمک مخلوط شود. بگذارید تخمه های آفتابگردان یک شب در آب نمک خیس بخورد. این کار کمک می کند تا دانه های آفتابگردان را با طعمی شور ببخشید.
  3. از طرف دیگر، اگر عجله دارید، می توانید تخمه آفتابگردان و آب نمک را در قابلمه بریزید و بگذارید یک ساعت و نیم تا دو ساعت بجوشد.
  4. اگر نمی خواهید تخمه آفتابگردان شما نمک زده شود، می توانید این مرحله را به کلی نادیده بگیرید.
  5. دانه ها را آبکش کنید. آب نمک را بریزید و دانه ها را با مقداری حوله کاغذی خشک کنید.
  6. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت/150 درجه سانتی گراد گرم کنید. دانه های آفتابگردان را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، در یک لایه پخش کنید. سعی کنید هیچ یک از دانه ها روی هم قرار نگیرند.
  7. دانه ها را در فر قرار دهید تا برشته شوند. دانه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه تفت دهید تا پوسته ها قهوه ای طلایی شوند. پوسته ها همچنین در حین کباب کردن، شکاف جزئی در وسط ایجاد می کنند. دانه ها را هر از گاهی هم بزنید تا مطمئن شوید که هر دو طرف به طور یکنواخت برشته شوند.

 

روش مزه دار کردن تخمه با پوست

بیشتر بخوانید:  ارزش غذایی سیب زمینی

دانه های آفتابگردان را می توان در حالی که هنوز داغ است با یک قاشق چای خوری کره مخلوط کرد و بلافاصله سرو کرد. از طرف دیگر، می‌توانید دانه‌ها را روی ورقه پخت بگذارید تا خنک شوند، سپس در ظرف دربسته نگهداری کنید

جمع بندی

مخلوطی از ادویه ها همچون ادویه های مورد استفاده در خط تولید پاپ کورن، می تواند طعم بسیار خوبی به تخمه ببخشد و آن را تبدیل به میان وعده ای خوشمزه و مغذی کند. در این مطلب به صورت کامل به بررسی روش مزه دار کردن تخمه پرداختیم.طراحان نام گستر بزرگرین تولید کننده خط تولید فرنچ فرایز و تخمه و در ایران است؛ شما عزیزان میتوانید از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

3.7/5 - (6 امتیاز)

یک پاسخ بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

.