طعم پاش چیست؟
“طعم پاش” در خط تولید چیپس به عمل افزودن انواع مواد طعمدهنده و ادویهها به سیبزمینیها اطلاق میشود. این فرآیند معمولاً در مرحلهای از خط تولید انجام میشود که سیبزمینیها بعد از برش و قبل از پخت قرار دارند.
در این مرحله، مخلوطی از ادویهها، نمک، پودرهای چاشنی، و دیگر مواد معطر و طعمدهنده به سیبزمینیها اعمال میشود. این فرآیند به محصول نهایی طعم، عطر، و اندازه مطلوب را میبخشد و به تنوع و جذابیت محصول کمک میکند تا نیازهای مختلف مصرفکنندگان را برآورده سازد.
پیشرو در زمینه طراحی و تولید خطوط مواد غذایی
ما با مهندسی و ایجاد خطوط سفارشی فرآیند و بسته بندی که دارای یکپارچه سازی از شروع تا پایان هستند، به شما کمک می کنیم محصولات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهید.
خدمات پس از فروش
تحویل خط تولید کامل
خط تولید کامل تحویل بگیرید!
یک تیم همراه شما
از خط شروع تا خط تولید با شما هستیم.
کیفیت بالای قطعات
از بالاترین کیفیت مواد استفاده میکنیم.
درصد رضایت مشتریان
سال تجربه کاری
پروژه در دست اجرا
نفر نیروی انسانی
برندهای معروف همکار طراحان نام گستر
برندهای همکار ما
مشاهده خطوط تولیدی ما
خط تولید فرنچ فرایز
خط تولید فرنچ فرایز و انواع سیب زمینی برش خورده؛ هر آنچه که نیاز است بدانید
خط تولید رستر آجیل
اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید چیپس
سایر خطوط تولید
همه را از اینجا ببینید.
آخرین مطالب بلاگ
همه چیز در مورد خطوط تولید ما
0 تا 100 طرز تهیه پفک هندی خوشمزه + با روغن و بدون روغن
پفک هندی یکی از تنقلات محبوب و خوشمزهای است که میتوان آن را به راحتی
آشنایی با انواع دستگاه تولید چیپس صنعتی و خانگی
تولید سیب زمینی نیمه آماده به عنوان یک روش موثر در صنعت غذایی، نقش بسزایی
راهنمای خرید پوست گیر بخار
خرید دستگاه پوست گیر اتومات بخار یکی از مراحل کلیدی در راهاندازی خط تولید مواد
طرز تهیه بادام زمینی روکش دار خوشمزه از 0 تا 100
بادام زمینی روکش دار یکی از تنقلات پرطرفدار و خوشمزه است که بهراحتی میتوان آن
راهنمای 0 تا 100 طرز تولید سیب زمینی نیمه آماده
تولید سیب زمینی نیمه آماده یا فرنچ فرایز، یکی از پرطرفدارترین محصولات در صنعت مواد
دستگاه پوست کن سیب زمینی چیست؟
در صنعت غذایی، استفاده از تجهیزات جدید و کارآمد برای افزایش کیفیت و سرعت خط