بلاگ

مقالات در مورد خطوط تولید مواد غذایی

محصولات ما را با جزئیات بیشتر ببینید.

فوریه 2, 2024 بدون دیدگاه

هر نوع غذای آماده ای که نیاز به آماده سازی زمان بر نداشته باشد را

بیشتر بدانید
فوریه 2, 2024 بدون دیدگاه

اسلایسر صنعتی، دستگاه‌های برش دستی و خودکاری هستند که روشی ایمن و ثابت برای برش

بیشتر بدانید
فوریه 2, 2024 بدون دیدگاه

برای اینکه بفهمیم اکسترودر چیست، ابتدا باید بدانیم که فرآیند اکستروژن چیست. اکستروژن زمانی است

بیشتر بدانید
فوریه 2, 2024 2 دیدگاه

در بررسی عملکرد دستگاه خط رستر آجیل آمده است که، در خطوط فرآوری تک مرحله ای ابتدا

بیشتر بدانید
فوریه 2, 2024 بدون دیدگاه

بلانچر، محصولات غذایی را برای مدت کوتاهی در معرض آب جوش یا بخار قرار می

بیشتر بدانید
فوریه 2, 2024 بدون دیدگاه

پاپ کورن که هزاران سال پیش در قاره آمریکا کشف شد، قرن هاست که مردم

بیشتر بدانید
فوریه 2, 2024 بدون دیدگاه

تفاوت چربی اشباع نشده و اشباع شده را می توان در موادی همچون  روغن زیتون

بیشتر بدانید
فوریه 2, 2024 بدون دیدگاه

رایج ترین روش بلانچ کردن یا تعویق میوه ها و سبزی ها استفاده از آب

بیشتر بدانید
ژانویه 30, 2024 بدون دیدگاه

تخمه ها و دانه های آجیل یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها و تنقلات

بیشتر بدانید
.