بلاگ
- خانه
- بلاگ
مقالات در مورد خطوط تولید مواد غذایی
محصولات ما را با جزئیات بیشتر ببینید.
فوریه 2, 2024
بدون دیدگاه
انواع اسنک و مضرات آنها
هر نوع غذای آماده ای که نیاز به آماده سازی زمان بر نداشته باشد را
فوریه 2, 2024
بدون دیدگاه
انواع دستگاه اسلایسر صنعتی
اسلایسر صنعتی، دستگاههای برش دستی و خودکاری هستند که روشی ایمن و ثابت برای برش
فوریه 2, 2024
بدون دیدگاه
اکسترودر چیست؟
برای اینکه بفهمیم اکسترودر چیست، ابتدا باید بدانیم که فرآیند اکستروژن چیست. اکستروژن زمانی است
فوریه 2, 2024
2 دیدگاه
بررسی عملکرد دستگاه رستر آجیل
در بررسی عملکرد دستگاه خط رستر آجیل آمده است که، در خطوط فرآوری تک مرحله ای ابتدا
فوریه 2, 2024
بدون دیدگاه
بلانچر چیست؟
بلانچر، محصولات غذایی را برای مدت کوتاهی در معرض آب جوش یا بخار قرار می
فوریه 2, 2024
بدون دیدگاه
تاریخچه پاپ کورن
پاپ کورن که هزاران سال پیش در قاره آمریکا کشف شد، قرن هاست که مردم
فوریه 2, 2024
بدون دیدگاه
تفاوت چربی اشباع شده و نشده
تفاوت چربی اشباع نشده و اشباع شده را می توان در موادی همچون روغن زیتون
فوریه 2, 2024
بدون دیدگاه
بلانچینگ یا آنزیم زدایی چیست
رایج ترین روش بلانچ کردن یا تعویق میوه ها و سبزی ها استفاده از آب
ژانویه 30, 2024
بدون دیدگاه
خط فرآوری و تولید مغز تخمه و بادام زمینی
تخمه ها و دانه های آجیل یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها و تنقلات